Don: Leuk om kennis te maken

Ik ben Don, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Don

Mijn vrouw Marga, zoon Bram en dochter Loes en ik wonen samen met onze kat vlak aan de grens in Enschede. Je vindt mij ergens in de buitenlucht en anders verdiep ik me in een heerlijk leesboek, voor werk of ontspanning.

Ervaring:

Na mijn start in recruitment ben ik, volgepakt met hr/management-ervaring begonnen als stress en burn-out coach. Omdat ik als geen ander weet wat de impact van burn-out in het gezin is, ben ik in 2017 gestart met één-op-één coaching in de natuur. Voor mij is dit de meest zuivere vorm.

Don als coach

Eerst een open kennismaking. Ik laat je dan al wat proeven van mijn werkwijze. Vanaf de start bewegen en oefenen we en bespreken we wat jij nodig hebt. Mijn warme, persoonlijke betrokkenheid brengt wat jij nodig hebt voor je ontwikkelingsstappen. Zelfvertrouwen, tijd en ruimte geven aan wie jij bent. Met een afgestemd tempo en diepgang. Ik richt me vooral op personen die ondernemen, ondernemend zijn of professionals die ontdekt hebben dat ze niet langer om hun eigen groei heen kunnen.

Kernwaarden in mijn coaching

Kwetsbaarheid, pro-activiteit en betrokkenheid. Dat zijn de waarden die ik vooral inzet voor jou! Of je nu een knuffel, een schouderklop, een zetje of een schop onder je gat nodig hebt, ik geef me 100%, puur voor jou!

Ons team is actief in heel Nederland, Don werkt o.a. vanuit:

  • Overijssel

Kennismaken met Don?

Kennismaken met mijn team van experts?