Eliza: Leuk om kennis te maken

Ik ben Eliza, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Eliza

Ik ben Eliza, coach bij Meulenberg coaching en training. Moeder van een samengesteld gezin met een tweeling (14) en een bonuszoon (8), woonachtig in Peize, Drenthe. Genietend van de natuur en wandelen, voorheen woonachtig in Groningen.

Ervaring:

Met ruim 17 jaar ervaring als leerkracht en coach, heb ik me uiteindelijk gespecialiseerd in stress & burn-out coaching. Als ervaringsdeskundige, met achtergrond als kindercoach en systemisch therapeut, ondersteun ik gezinnen en individuen.

Eliza als coach

Als coach, put ik uit mijn ervaring als moeder en leerkracht om essentiële levenslessen door te geven. In een maatschappij waar haast de norm is, help ik mensen om verbinding te maken met zichzelf en anderen. Mijn aanpak is praktisch, toekomstgericht en diepgaand. Met een focus op zelfreflectie, perspectiefverbreding en het transformeren van chaos naar orde, begeleid ik je naar zelfvertrouwen en vreugde. Mijn doel? Jou laten stralen en met veerkracht het leven omarmen.

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach, met eigen levens- en werkervaring, reik ik de juiste tools en inzichten aan om grip te krijgen op je leven. “Durven kijken naar je eigen gedrag is de uitdaging.” Samen werken we aan groei en bewustwording, zodat jij weer de regisseur van je leven wordt.

Wat mensen zeggen over Eliza

De batterij opladen om weer te doen wat belangrijk is

Op een gegeven moment kwam het besef dat er geen goede balans was tussen werk en privé. Deze vicieuze cirkel moest doorbroken worden en 1 op 1 coaching in de natuur sprak mij aan. In plaats van recht tegenover elkaar zitten in een kantoor, lekker buiten wandelen en oefeningen doen met hetgeen je tegenkomt.

Het traject begon met een vol hoofd, concentratie/geheugen problemen en prikkels die te hard binnenkwamen. De batterij was leeg en moest opgeladen worden. Ik had het echt nodig dat iemand anders dat tegen me zei.

Ik ben tot het besef gekomen dat ik de lat niet te hoog moet leggen en niet zo streng moet zijn voor mezelf. Door hier hele praktische oefeningen mee te doen in het bos, kan ik die ervaring en het gevoel makkelijk terughalen en weet ik wat me te doen staat.

Aan het begin van het traject zat ik heel erg in mijn hoofd waardoor ik geen oog had voor de omgeving. Ik stopte zoveel mogelijk activiteiten op 1 dag, want dat lijkt zo efficiënt. Nu maak ik bewuste keuzes en kan daardoor meer genieten. Er is nu meer rust en ontspanning. Als ik nu door de natuur loop ben ik heel bewust van de omgeving en kan hier echt van genieten.

Het traject heeft me geholpen om mezelf op nummer 1 te zetten zonder dat dat egoïstisch is. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook beter zorgen voor de mensen in je omgeving.

Simone

Bewust leven in het nu

Ik merk nu we al een aantal sessie´s verder zijn, zeker al veel verbetering. Met name, bewustwording, waar ben je mee bezig, waar doe je het voor, maar vooral waar word je blij van en krijg je energie van? Eliza stelt hierin goede vragen, die je dwingen na te denken en te voelen waar mijn issues zitten.

Ik zie de groei dagelijks terug, o.a. in de communicatie met anderen, en krijg hier ook feedback van. Verder leef ik meer bewust in het “nu”, en “parkeer” gedachten wanneer ik ze niet nodig heb. Niet gemakkelijk, maar gaat steeds beter.  Met name het bewustwordingsproces helpt mij, zowel zakelijk als privé, in de 1e sessie zei Eliza: “je leeft nu”, en dat blijft nog altijd in mijn hoofd zweven.

Prettig vind ik de boswandelingen, dit praat toch anders dan binnen zitten. Het samenwerken met Eliza, ervaar ik als zeer prettig! Open en diepgaande gesprekken, geen drempel of hindernissen, waardoor je vrij snel tot de kern komt. Met behulp van hulpmiddelen uit de natuur, en het proberen te voelen waar de negatieve en positieve gevoelens vandaan komen, zijn dit voor mij hele sterke leermiddelen in het proces.

Richard

Trots op waar ik nu sta

Ik had dit traject niet willen missen, heb zoveel over mijzelf geleerd. Als ik kijk hoe ik in het begin was en nu dan ben ik trots op mijzelf waar ik nu sta en supertrots op Eliza dat zij mij op deze weg heeft kunnen krijgen!

Ik vond het fijn dat het traject buiten was in het bos, heerlijk! De aanpak vond ik prima, duidelijke uitleg….

Ria

Ons team is actief in heel Nederland, Eliza werkt o.a. vanuit:

  • Drenthe
  • Groningen

Kennismaken met Eliza?

Kennismaken met mijn team van experts?