Els: Leuk om kennis te maken

Ik ben Els, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Els

Ik woon in Amstelveen, samenwonend en heb 2 prachtige zonen (twintigers). Ik ben nieuwsgierig en houd ervan om nieuwe dingen te doen, nieuwe vaardigheden te leren, kennis op te doen en kennis te delen. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, fotograferen, yoga en op (actieve) vakantie.

Ervaring:

Ik heb ruime ervaring in de financiële wereld en heb wereldwijd met en bij grote vermogensbeheerders gewerkt. In die periode ben ik twee keer burn-out geraakt. Ik was mijzelf kwijtgeraakt en mijn lichaam zei stop. Ik heb geleerd wat echt belangrijk voor mij is en dat het ook goed is om voor jezelf te kiezen en achter je dromen aan te gaan.

Els als coach

Ik ben geïnteresseerd in mensen, heb een rustige uitstraling, kan goed luisteren, aanvoelen, analyseren en heb een directe communicatie stijl waarbij ik humor niet schuw. Samen op pad om de rust te herstellen, in rust weer te gaan voelen en de juiste keuzes te gaan maken zodat je gaat leven in plaats van overleven. Naast de specialisatie als stress en burn-out coach ben ik verder opgeleid als Mindfulness en Compassie Trainer, Autisme Coach, NLP Master Practitioner en heb ik opleidingen gevolgd in ACT, Systemische coachen met opstellingen en IFS informed.

Kernwaarden in mijn coaching

De belangrijkste kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, authenticiteit en verbinding. Ik wil je graag op basis van gelijkwaardigheid in staat stellen om weer in verbinding te komen met je eigen authentieke zelf. Leren weten wat voor jou belangrijk is en waar jij energie van krijgt zodat je kan zorgen voor blijvende veranderingen zodat jij meer balans in je leven en vertrouwen in jezelf ervaart.

Wat mensen zeggen over Els

Niet zweverig maar concreet en helder

Onverwacht (want “dat zal mij niet overkomen”) toch over ‘t randje gevallen, wil ik proberen er iets van te leren. Via Ruud Meulenberg heel snel in contact gekomen met Els. Een coach in de buurt, wat het makkelijk maakt wandelafspraken te maken.

Al tijdens de eerste wandeling blijkt dat ze aanvoelt welk type aanpak bij mij werkt: niet zweverig maar concreet en helder. Het spiegelen werkt heel snel: hoe kan ik die zaken zelf helemaal gemist hebben. Blijkbaar zat ik zo diep in mijn tunneltje dat ik signalen niet opmerkte. Praktische tips volgen die we in de volgende sessie steeds bespreken en bekijken op effectiviteit. Gedurende de begeleiding van mijn burn-out hebben we verschillende gevolgen & oorzaken behandeld; veel van geleerd!

Frank

Een empathisch multidisciplinaire coach

Ik kan iedereen een coachingstraject bij Els aanraden. Zij is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out klachten en heeft een empathische multidisciplinaire coachingsstijl. Zij past diverse technieken toe op basis van de gesprekken. Luistert goed en weet met humor ook af en toe de druk van de ketel af te halen. Dank Els voor jouw inzichten en begeleiding!

Raymond

Just having a conversation and being listened to was invaluable

At the start I was feeling very stressed, frustrated, anxious, irritated and exhausted. Overall, feeling very unbalanced internally due to external stressors which I was not able to cope with. I’m happy to say that I now feel less of the emotions I felt at the start. I feel the opposite!

Els helped me find the encouragement to have an inquisitive approach to oneself by asking questions, journaling and being observant of one’s behavior with no judgment and point of learning. We did a number of exercises and while these were helpful, I believe that just having a conversation and being listened to in a neutral environment contributed the most. During the sessions, I was removed from the space and people that contributed to me feeling unbalanced. Being out in nature is one of the biggest positive aspects of the coaching approach.

I also learned to listen more to what I need and to be more mindful of my time and energy levels. I now plan my days and work, and communicate better my own boundaries and wishes.

Ons team is actief in heel Nederland, Els werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Holland

Kennismaken met Els?

Kennismaken met mijn team van experts?