Etienne: Leuk om kennis te maken

Ik ben Etienne, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Etienne

Samen met mijn vrouw en onze dochter woon ik in Poortugaal. Het is een dorp tussen stad en groen. Graag geef ik en neem ik deel aan sportlessen. Ik ben energiek, maar kan ook erg genieten van een wandeling in de natuur. Daarnaast ben ik een echte muziekliefhebber en houd ik van gezonde voeding.

Ervaring:

Ooit begonnen in de kledingbranche en daarna 15 jaar in de verzekeringsbranche. Na jaren van targets behalen, klanten scoren en business merkte ik dat ik daar klaar mee was. Sinds 2013 ben ik opleidingen gaan doen op het gebied van menselijk brein, stress en vitaliteit. Onder andere NLP, Systemisch werk en de opleiding tot leefstijlcoach.

Etienne als coach

Tijdens een traject staan gevoel, bewegen, mindset en voeding centraal. Jij mag het stuur (weer) in handen krijgen. Je zit niet alleen in een traject, ook jouw omgeving zal verandering ervaren. Soms ligt de oorsprong in het familiesysteem en zijn er angsten of trauma’s. Als eerste zal de focus zijn “jouw hulpvraag“ en het stressniveau te verlagen en na te gaan wat daarvoor nodig is. Daarmee gaan we de slag en zorg ik dat jij ook de tools krijgt om om bij te sturen als jij dat nodig vindt.

Kernwaarden in mijn coaching

Belangrijk is dat jij je jezelf mag zijn en je vrij voelt tijdens jouw herstelproces. Mijn kracht is om naar je te luisteren en waar nodig jou te confronteren of (weer) te laten voelen. Dit alles in het teken van jouw ont-wikkelingsproces.

Ons team is actief in heel Nederland, Etienne werkt o.a. vanuit:

  • Zuid-Holland

Kennismaken met Etienne?

Kennismaken met mijn team van experts?