Karin: Leuk om kennis te maken

Ik ben Karin, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Karin

Ik woon samen met mijn man en kat dicht bij het bos in Oosterhout. Hier ben ik ook privé regelmatig te vinden om te wandelen, te struinen of te joggen. Daarbij hou ik van gezellig samenzijn, dans en muziek.

Ervaring:

Vanuit een HR achtergrond heb ik de bewuste keuze gemaakt om mensen te gaan begeleiden in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. In 2012 heb ik me als burn-out coach gespecialiseerd. Sindsdien werk ik lekker buiten in natuurgebieden.

Karin als coach

Als medemens en coach help ik jou met grote of met kleine stappen om opnieuw in beweging te komen. Samen komen we tot de kern. Hoe doe ik dat? Door echt te luisteren, niet alleen verbaal maar vooral door non-verbaal waar te nemen. Door de juiste vraag te stellen op een moment dat deze ook binnenkomt. Daarbij werk ik graag met methoden die concreet, praktisch en inzicht gevend zijn. Specialisaties: stressmanagement, burn-out en veerkrachtcoaching. Daarnaast ben ik loopbaancoach.

Kernwaarden in mijn coaching

Jezelf mogen en kunnen zijn in jouw herstelproces. Ik beweeg mee, confronteer waar nodig maar altijd in contact, met respect en vanuit gelijkwaardigheid. Ik gun jou dat je uiteindelijk die keuzes kunt en durft te maken die bij jou passen.

Wat mensen zeggen over Karin

Gericht stappen naar een gezonder en liefdevoller leven

Een inspirerend artikel op de Meulenberg website bracht mij in contact met Karin.

De coaching van Karin gaf mij enorm veel richting om mijn nieuwe levensdoelen te behalen. Haar warmte, eerlijkheid en duidelijkeid gaf mij iedere sessie weer verdieping en richting om stappen voorwaarts te zetten.

Het is me gelukt om veel gezonder, liefdevoller en met een doel te gaan leven. Mijn relatie is 180 graden in het positieve gekeerd en mijn kinderen hebben een leukere vader. Dank mooi mens!

Marijn van Dijke

Een warme houvast in een moeilijke periode

Nadat ik in een burn-out terecht was gekomen ben ik via Meulenberg in contact gekomen met Karin. Dit contact voelde vanaf het eerste gesprek al heel goed. Karin gaf mij rust en gelijk het gevoel dat ze ervoor mij was.

De intensieve contactmomenten in het begin waren zeer waardevol, het was echt mijn houvast in een moeilijke periode.

In kleine stapjes heeft Karin mij weer op het goede spoor gezet met oefeningen en inzichten in de natuur. Ik heb de coaching van Karin als heel warm en vertrouwelijk ervaren, zij heeft mij uit de burn-out gecoacht en handvaten gegeven om de toekomst met vertrouwen in te gaan.

Henry Heuvel

Stapje voor stapje weer terug naar mezelf

Tijdens mijn burn-out lag ik veel op bed en wist ik niet hoe ik hier uit kon komen. Karin gaf mij eerst hoop en vertrouwen en later spiegelde ze mijn kwaliteiten, mogelijkheden en pijnpunten.

Belangrijk voor mij was dat ik voelde dat ik helemaal mezelf kon zijn. Handvatten, een glimlach en haar deskundigheid brachten mij weer bij mezelf. Het gebeurde stapje voor stapje, niet te snel en op een tempo dat goed voor mij voelde.

Ik kan nu weer zo genieten van de kleine dingen. Ik ben een dankbaar mens. Karin, dank je wel. Je bent een mooi mens en ik ben blij dat jij mijn coach bent.

Marina van Boxel

Ons team is actief in heel Nederland, Karin werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Brabant

Kennismaken met Karin?

Kennismaken met mijn team van experts?