Lidia: Leuk om kennis te maken

Ik ben Lidia, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Lidia

Als geboren en getogen Rotterdamse ben ik lekker direct, eerlijk en neem geen blad voor de mond. Ik heb jarenlang vechtsport beoefend, nu fiets en (hard)loop ik liever. Ik ben HSP/ADHD, kan niet zonder koffie wanneer ik wakker word, en heb een hekel aan eindeloos gezeur en leven in een keurslijf.

Ervaring:

Ik heb jarenlang in de zakelijke dienstverlening gewerkt, en toen mijn rechtenstudie niet meer paste, ben ik het coachvak ingegaan. Ik ben vele jaren opgeleid in stress en burn-out, gedragstherapie, lichaamsbewustzijn en dromen & slapen.

Lidia als coach

Ben je alleen nog maar aan het overleven? Ik help je om voluit te leven! Ik ben nieuwsgierig naar jou: wat heb jij nodig om vrij en ontspannen te worden, om jouw authentieke leven te leven? Samen gaan we dat nieuwe avontuur aan. En niet alleen praten, maar ook doen. Lekker praktisch en simpel.

Kernwaarden in mijn coaching

Vrijheid is mijn hoogste kernwaarde, en elke sessie geef ik daarvan een beetje aan jou door, zodat je kunt groeien en je authentieke zelf durft te zijn. Ik nodig je uit dit unieke avontuur aan te gaan!

Wat mensen zeggen over Lidia

Belemmerende overtuigingen overwonnen

Toen ik aan het coachingstraject begon zat ik in een heel diep dal. Mijn hele “mooie” wereld was ingestort. Het traject heeft me geleerd om zonder oordeel naar mezelf te kijken en mezelf te leren accepteren. Het heeft me bewust gemaakt van mijn eigen doen en laten en waarom bepaalde dingen ontstaan. Ik heb geleerd mijn grenzen te ontdekken en deze aan te geven. De grote rol van belemmerende overtuigingen vond ik echt fascinerend en heel helpend om anders naar dingen te kijken.

Ik ben je heel dankbaar voor alle inzichten die je me gegeven hebt. De rust en het vertrouwen wat je uitstraalde. Het delen van je eigen ervaringen vond ik fijn en gaven me het gevoel dat ik niet gek was en ook niet de enige met al deze gedachten en gevoelens.

AdJ

Letty luistert geduldig zonder oordeel

Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij eerste ontmoeting. Ik kreeg een spiegel voorgehouden. Je bent geduldig en ik heb het gevoel dat ik alles kon vertellen zonder veroordeeld te worden. Ik ben heel dankbaar dat je er was toen ik me zo slecht voelde. Jij hebt me echt weten te raken. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst, en vooral in mezelf.

VE

Een levenslange investering in mijzelf

Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar dat ik samen met jou het traject heb mogen doen, dus ik kan je oprecht niet vaak genoeg bedanken voor wat je voor me hebt betekent. Tijdens ons kennismakingsgesprek zei je dat de coaching een levenslange investering in mijzelf zou worden, en daar denk ik nog vaak aan terug. Tuurlijk gaat alles niet vanzelf en moet ik altijd alert blijven, maar ik weet vrijwel zeker dat ik nooit meer terugga naar de plek waar ik was toen ik jou voor het eerst ontmoette. Dat biedt veel rust. Ik wil je gewoon heel erg bedanken voor de rol die jij in mijn herstel en verdere leven hebt gespeeld. Ik heb er nog elke dag profijt van. De investering was het absoluut waard.

JvD

Ons team is actief in heel Nederland, Lidia werkt o.a. vanuit:

  • Zuid-Holland

Kennismaken met Lidia?

Kennismaken met mijn team van experts?