Marc: Leuk om kennis te maken

Ik ben Marc, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marc

Samen met mijn vrouw, onze dochter en onze hond wonen wij in Venlo. Onze zoon woont in Nijmegen. Ik hou ervan om buiten te zijn, te sporten en geniet van gezelligheid.

Ervaring:

Coachen doe ik al bijna 40 jaar, in de sport, bij de luchtmacht, in het onderwijs en inmiddels al bijna een decennium als coach, waar mijn voorliefde uitgaat naar buiten coachen, in een rustige omgeving op een rustig tempo. Ik heb al meer dan 300 mensen mogen helpen te herstellen van chronische stressklachten en/of een burn-out.

Marc als coach

Empathisch, rustig, gedreven, duidelijk, simpel, to the point, energiek, sportief, open, een deler, een gunner, gefocust, verbonden, iemand met lef en durft naast zijn lach, zijn eigen kwetsbaarheid te laten zien. Kies je voor gebaande paden en krijg je wat je altijd kreeg of ga je voor het ontdekken van een leven met meer ontspanning?

Kernwaarden in mijn coaching

Het belangrijkste is om te starten bij jezelf als wie jij bent! Ken je je eigen unieke persoonlijkheid goed, met de daaraan gekoppelde normen en waarden? Dat gaan we samen scherp krijgen! Handel je daar ook naar?

Wat mensen zeggen over Marc

Weer in contact met mijn gevoel

Actieve gesprekken in de natuur om van je burn-out klachten af te komen. Marc is niet alleen professioneel, maar ook een zeer prettig persoon in de omgang, hij weet je met de juiste vragen en handvatten weer op de rails te krijgen. Een echt klankbord en hij weet precies de juiste snaren te raken zodat je kritisch gaat nadenken. Hij weet je weer in contact te brengen met je gevoel, iets wat voor mensen met een burn-out vaak lastig is.
Wat maakt Marc anders dan andere coaches? Geen lange gesprekken in een kantoortje. Lekker buiten de natuur in. Zijn persoonlijke aanpak. Even een appje, belletje of toch snel een afspraak tussendoor. Hij maakt tijd voor je. Je muur stukje voor stukje afbrokkelen en het samen delen van emotie en deze ook tot uiting zien te brengen. En vooral een lach op je gezicht toveren aan het einde van de rit!

Janneke

Samen de eerste stappen naar mijn droom gemaakt

Bij Marc kun je voor meer terecht dan alleen burn-out trajecten. Samen met Marc ben ik op zoek gegaan naar antwoorden op vragen zoals: Wie ben ik? Wat zijn mijn drijfveren? En wat zou mijn droom zijn. Marc heeft mij geholpen de eerste stappen naar die droom te maken.
Marc is vriendelijk, kwetsbaar en zeer toegankelijk. De sessies zijn in de natuur wat het een dynamische en fijne setting maakt.
Ik kan Marc iedereen aanbevelen die graag meer te weten wil komen over zichzelf.

Dirk

Zijn kracht is zijn ervaring

Ik ben blij dat ik bij Marc terecht ben gekomen. Burn-out, en niet lief zijn voor jezelf, ging ik gesloopt het coaching-traject in. Hopen dat ik me snel beter zou voelen. Zijn kracht is zijn ervaring. En zijn kracht is om dit over te brengen tijdens zijn coaching traject. Ieder keer weer een mooie plek in de natuur. Al wandelend kom je in gesprek. Ik heb geen gemakkelijk pad bewandeld, maar dankzij Marc weet ik steeds beter het fijnere, gezellige en vriendelijke pad te bewandelen. Dreigt het weer het donkere pad te worden kan ik de tools inzetten die ik van Marc geleerd heb. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar met de begeleiding van Marc heb je het idee er niet alleen voor te staan en dat is fijn.

Nicole

Ons team is actief in heel Nederland, Marc werkt o.a. vanuit:

  • Limburg

Kennismaken met Marc?

Kennismaken met mijn team van experts?