Marloes: Leuk om kennis te maken

Ik ben Marloes, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marloes

Samen met mijn man, tweelingdochters en hond woon ik in Uden. We wonen naast het prachtige bosrijke natuurgebied: de Maashorst, waar ik bijna dagelijks een wandeling maak. Ik houd enorm van avontuurlijke reizen, maar ben ook graag te vinden, in fijn gezelschap, bij ons openhaardje met een goed glas wijn.

Ervaring:

Na een periode als horecaondernemer in het buitenland en een loopbaan als accountmanager, heb ik mijn passie voor een gezonde levensstijl en vitaliteit gevolgd. Door verschillende opleidingen en specialisaties op het gebied van ademhaling, stress en burn-out, heb ik sinds 2021 ook van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Ik begeleid nu mensen op hun pad naar het herwinnen van kracht en het weer stevig op eigen benen staan.

Marloes als coach

Mijn benadering draait om eerlijkheid, openheid en praktische toepassingen. Ik voorzie je van concrete oefeningen en handige tools, zodat je direct aan de slag kunt en niet vast blijft zitten. Samen gaan we diep in zelfreflectie, ontspanning en toepasbare methoden. Mijn focus ligt op bewustwording, het cultiveren van lichamelijke rust en streven naar herstel. Ik werk graag met mensen die echt commitment tonen en bereid zijn om los te laten en nieuwe aspecten van zichzelf te ontdekken. Samen maken we een reis van je hoofd naar je lichaam. Je leert stress en spanning te beheersen, zodat jij weer op de eerste plaats komt en jezelf niet langer wegcijfert.

Kernwaarden in mijn coaching

Empathie, eerlijkheid, humor en avontuur vormen de essentie van mijn aanpak. Het pad naar zelfontdekking is een uitdagende reis die moed vereist om te bewandelen. Hoewel de weg bezaaid kan zijn met hobbels, geloof ik dat met een mix van lachen en huilen, je de kracht kunt vinden om weer controle over je leven te nemen. Durf jij dit avontuur samen met mij aan te gaan?

Wat mensen zeggen over Marloes

Met aandacht stil staan zonder mezelf te veroordelen

Marloes heeft me enorm geholpen en veel geleerd. Een van de belangrijkste lessen die ik van haar heb gekregen, is om met aandacht stil te staan en te ervaren waar ik op dat moment ben, zonder mezelf te veroordelen. Ze heeft me geleerd om bij de feiten te blijven, zonder negatieve oordelen over mezelf te vellen. Telkens wanneer ik vastliep, hielp Marloes me om vanuit een breder perspectief te kijken. Haar kritische blik op mijn rol in de zorg heeft me veel inzicht gegeven in wat van mij is en wat bij anderen hoort.

Marloes is veelzijdig. Door ademhalingsoefeningen heeft ze me geholpen spanning in mijn lichaam los te laten en weer te verbinden met mijn gevoel. Ze heeft me geleerd hoe ik focus kan houden en soms afstand kan nemen van situaties. Haar begeleiding heeft me echt geholpen om te groeien en mezelf beter te begrijpen. Ze heeft me ook geleerd om een goede helicopterview te houden, wat een zeer waardevolle vaardigheid is in mijn leven en werk.

Ik ben Marloes ontzettend dankbaar voor haar deskundigheid en warme begeleiding.

Gerry

Praktische handvatten voor meer rust een balans

Meulenberg is een goede organisatie die snel reageert. Ik kon snel aan de slag waardoor ik kon voorkomen helemaal in de put terecht te komen. Ik kreeg praktische handvatten en het vertrouwen dat het weer goed zou komen. Het was een intensief en best lang traject. Maar uiteindelijk heb ik hele mooie stappen gemaakt.

Nu ervaar ik meer rust en balans in mijn leven. Ook heb ik vertrouwen gekregen en ben vaker trots op mezelf.

Nu de uitdaging om dit vast te houden.

Stefan

De juiste vragen voor nieuwe inzichten

Na een halfjaar thuis gezeten te hebben besloot ik hulp in te schakelen bij Meulenberg. In totaal heb ik ongeveer 7 sessies gehad. Wat me opviel was dat ik na elke sessie stukken positiever en hoopvoller was. Dit kwam door de persoonlijke tips die ik meekreeg. Mijn coach Marloes maakte heel concreet wat ik kon doen. Dit deed ze door vragen aan mij te stellen met bepaalde voorbeelden. Marloes liet mij anders naar dingen kijken waardoor ik achteraf heel vaak zei ‘ah dat is helemaal waar, dat ik daar niet eerder op was gekomen’. Met de inzichten en geleerde lessen door het traject kan ik op een gezonde en gebalanceerde manier doorgaan met mijn leven. Ik ben heel blij dat ik hulp gezocht heb bij Meulenberg.

Nick V.

Ons team is actief in heel Nederland, Marloes werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Brabant

Kennismaken met Marloes?

Kennismaken met mijn team van experts?