Ruud: Leuk om kennis te maken

Ik ben Ruud, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Ruud

Met mijn vrouw woon ik vlak aan de oevers van de Waal in Tiel. Samen struinen we geregeld met onze (deel) hond door de uiterwaarden en genieten we van de prachtige natuur die zo dicht bij huis te vinden is. Elk vrij moment genieten we van onze prachtige bloementuin waarin we zo vaak als mogelijk lekker eten en vrije uren doorbrengen.

Ervaring:

Met mijn achtergrond als spreker en coach en trainer voor sprekers op het gebied van het overwinnen van angsten om zichtbaar te worden heb ik me steeds verder gespecialiseerd in het in balans brengen van verstand, gevoel en emoties.

Ruud als coach

Mijn coaching wordt gekenmerkt door intuïtie en verbinding met mijn klant. Ik ben in staat door woorden heen te kijken en te begrijpen en te voelen waar de ander zich bevindt en waar de worsteling over gaat. De relatie met jou is daarin belangrijker dan de gekozen interventie. Door ook mijn eigen kwetsbaarheid te laten zien, komt het menszijn centraal te staan. Samen bewandelen we in korte tijd de weg omhoog waar we beiden naar op zoek zijn.

Kernwaarden in mijn coaching

Gelijkwaardigheid, intuïtie, rust, en taal, beelden en humor zijn de kernwaarden van mijn benadering. Niet de adviseur van de ander, maar de spiegel die glashelder laat zien wat er voor ligt.

Wat mensen zeggen over Ruud

Praktische Handvaten voor de rest van je leven

Inmiddels ben ik 6 maanden verder na mijn laatste sessie met Ruud. Doordat Ruud de juiste vragen heeft gesteld en praktische handvatten heeft aangereikt, durf ik te stellen dat ik sterker uit mijn burn-out ben gekomen.

Door het herkennen van beginnende signalen weet ik wanneer ik weer de balans moet hervinden. Ik durf nu voor mijzelf op te komen en grenzen te stellen.

Vanuit mijn directe familie, vrienden en collega’s hoor ik regelmatig dat ze het knap vinden hoe ik in een korte tijd hierin positief ben veranderd en dat ze trots op mij zijn. Dit was niet gelukt zonder de coaching van Ruud en ik ben daar erg dankbaar voor.

Seline

Iemand die echt luistert en de juiste vragen stelt

Inmiddels bijna een jaar burn-out coaching gekregen van Ruud. Al vanaf het eerste moment klikte dit direct.

Ruud is iemand die echt naar je luistert en de juiste vragen stelt om tot de kern van het probleem te komen. De gesprekken verlopen in een ontspannen sfeer en ik heb veel geleerd over mijn eigen keuzes.

Daarnaast heeft hij veel kennis over hoe een burn-out herstelt en heb ik ontdekt welk gedrag gaat leiden tot een betere balans in mijn leven. Zodra ik volledig hersteld ben zal ik deze sessies met Ruud zeker gaan missen!

Elbert

Een veilig en open omgeving

Door het wandelen en af en toe (letterlijk) stilstaan ontstaat er ruimte voor het echt binnenkomen van de vragen die Ruud stelt.

Zijn onbevooroordeelde, veilige en open houding creëerde de omgeving waarin je je eigen handelen en denken ter discussie kunt en durft te stellen.

Af en toe confronterend, maar ook lachen om je eigen gedrag en het verkrijgen van inzicht in je eigen interne overtuigingen en regels, helpen om werkelijk je gedrag te veranderen.
Je wordt er geen ander persoon van maar een blijvend betere versie van en voor jezelf.

Guus

Ons team is actief in heel Nederland, Ruud werkt o.a. vanuit:

  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Utrecht

Kennismaken met Ruud?

Kennismaken met mijn team van experts?