Sicco: Leuk om kennis te maken

Ik ben Sicco, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Sicco

Geboren in 1971 in Friesland, maar al jarenlang met vrouw en twee zonen wonend in de mooiste stad van Nederland: Lelystad. In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en ben ik jurylid bij atletiekwedstrijden. Ik ben breed ge├»nteresseerd in mens en wereld en ik vind Zuid-Europa een meer dan fijne vakantiebestemming ­čÖé

Ervaring:

Ik heb Sociale Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en later psychologie aan de Open Universiteit. In beide richtingen ben ik afgestudeerd. Sinds 2015 werk ik in de basis geestelijke gezondheidszorg en sinds 2020 werk ik ook als coach voor Meulenberg Training en Coaching.

Sicco als coach

Als mens en zorgprofessional mix ik een eetlepel humor met een flinke snuf levenservaring en een theelepel psychologische theorie. Dat meng ik met oprechte belangstelling in jou als klant/coachee en een nuchtere invulling van ons coachingstraject. Ik beloof geen dingen die niet waar te maken zijn, maar laat je op een speelse manier (weer) in contact komen met je gevoelswereld, zodat je de keuzes en veranderingen in je leven kan nemen die nodig zijn om uit je burn-out of overspanning te komen. Ik maak hierbij gebruik van mijn werkervaring in de GGZ en combineer dat met de verhalen en ervaringen van mijn klanten als coach bij Meulenberg Training en Coaching. Op die manier kan ik putten uit een rijke voorraad aan adviezen, inzichten en ondersteuningsvormen en dat aan jou beschikbaar stellen voor jouw herstel richting een waardevol leven.

Kernwaarden in mijn coaching

Empathisch, geïnteresseerd, nuchter, resultaatgericht, inzicht gevend. Ik reflecteer op je gedrag opdat je op subtiele wijze inzicht krijgt in wie je zelf bent en vooral in wat je waard bent.

Wat mensen zeggen over Sicco

Een rugzak vol praktische tools!

Ik ben een coachtraject aangegaan om te leren omgaan met spanningen.┬á Van coach Sicco heb ik middels actieve oefeningen in de natuur mijn ‘rugzak’ met in te zetten acties vergroot. Het is direct toepasbaar en effectief.

Positief werken aan met hernieuwde bewustwording

In de buitenlucht positief mogen werken aan mijn herstel en hernieuwde bewustwording rond de eigen invloed hierop. Wandelcoaching met Sicco was voor mij een supermooie manier en ik kijk er dan ook met een heel goed gevoel op terug. Nu zelf verder aan de slag!

Reinder

Ons team is actief in heel Nederland, Sicco werkt o.a. vanuit:

  • Flevoland
  • Gelderland

Kennismaken met Sicco?

Kennismaken met mijn team van experts?