Gratis ebook + Checklist (Zo herken je een burn-out)

Page content

Burn out begeleiding Utrecht

Burn out begeleiding Utrecht

Burnout begeleiding Utrecht: Meulenberg training & coaching is actief in de provincie Utrecht. Wij verzorgen de coaching van mensen met burnout en stress.

Aanpak van burnout en stress

We geloven dat met zitten en praten alleen je er niet gaat komen. Daarom nemen we je mee naar een natuurgebied bij jou in de buurt. Lukt het je niet om auto te rijden omdat je klachten bijvoorbeeld te erg zijn? Geen nood, we halen je thuis op.

Door onze lichaamsgerichte aanpak slaag je er in vrij snel stappen te maken richting een gezond herstel.

Herstellen van burnout

In het herstel kennen we 3 fasen:

  1. Acceptatiefase
  2. Herstelfase
  3. Doenfase

Willem Tijs: begeleiding in Utrecht

Wim Tijs is één van onze trainers, actief in de regio Utrecht.

De laatste jaren werk ik volledig in het coachen en trainen van mensen op werk- en sportgebied. In opleidingen op gebied van toegepaste psychologie en sport en workshops over loopbaan-werk heb ik mij daarin verder ontwikkeld. Het is mooi werk om mensen de kans te bieden gezond te sporten, te achterhalen wat zij het liefste doen, te ondersteunen hun eigen doelen na te streven, lastige belemmeringen op te lossen of leuk werk te vinden. Als ik er zo aan bijdraag dat iemand een pad vindt waarop hij of zij gelukkig kan zijn voel ik een diepe voldoening

Burnoutcoach Wageningen

Lennart Huijing: actief in Utrecht

Ook kun je terecht bij Lennart Huijing, actief in de provincie Utrecht.

Ik geloof dat je pas anders kunt gaan doen wanneer je anders begint te denken. Mijn opleiding en ontwikkeling tot coach hebben om dit punt gedraaid. Ik kreeg zelf ook te horen dat ik het rustiger aan moest doen, toen ik eenmaal burnout was. Tja, dat begreep ik zelf ook wel. Maar hoe dan?

Mijn kracht ligt in mensen inzichten te geven waardoor ze anders gaan denken. Ontwikkeling en herstel volgt dan vaak vanzelf, natuurlijk met mijn begeleiding.

Gratis

Op deze website vind je de Stress-Free zone. Een plek waar je kunt ontspannen, relaxen en kunt kiezen uit drie gratis producten die je helpen van stress af te komen.

Naar de Stress-Free zone: 

Actief in heel Utrecht

Wij zijn actief in de hele provincie Utrecht: Amersfoort, Zeist, Soest, Nieuwegein, Woudenberg, Veenendaal

Meer weten over onze aanpak?

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Comment Section

0 reacties op “Burn out begeleiding Utrecht

Plaats een reactie


*