Page content

Burn out coach Rotterdam: Effectieve burn out en stress coaching

Burn out coach Rotterdam: Effectieve burn out en stress coaching

Burn out Coach Rotterdam: Meulenberg Training en Coaching verzorgt coaching bij stress en burnout in de regio Rotterdam. Met ons team van coaches zijn wij actief in heel Nederland.

Onze aanpak is gebaseerd op:

 • Bewegen
 • Eten
 • Rust
 • Gedrag

Meer info? Berg-Methode

Lees meer over coaching bij stress & burn-out in Rotterdam

Burn-out coach Rotterdam

Symptomen burnout

Een burnout is een toestand waarbij hormonen uiteindelijk de regie over het lichaam overnemen om uiteindelijk te gaan herstellen. Het lichaam grijpt in en de geest ondervindt de gevolgen:
Er zijn heel veel symptomen die op een burnout kunnen wijzen.

Lees ook: symptomen burnout

Coaching burnout en stress Rotterdam

Kun je stress meten?

Hoe kun je nu bij jezelf achterhalen of het eigenlijk al te heet onder je voeten is geworden en je al richting het kookpunt – lees burn-out – aanzit? Daar zijn verschillende manieren voor. Een van die manieren is het bepalen van de hoeveelheid van het stresshormoon cortisol in je speeksel op meerdere momenten op een dag. Een dergelijke meting kun je niet zelf doen en is natuurlijk niet iets wat je dagelijks kunt laten doen. Daarom bespreken we vooral een aantal andere manieren waarmee je de mate van stress kunt meten.

Lees ook: stressniveau meten

 


StressFree Zone
Stress Free zone

In onze stressfree zone download je producten die je helpen op weg naar meer rust en minder stress.

Je kunt hier:

✓ meedoen aan de stressvrij challenge
✓ het ebook ‘slapen’ mag downloaden
✓ je inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Ga naar de stressfree zone


Herstel is mogelijk

Wij begrijpen dat het lastig voor te stellen is, in de situatie waar je nu zit. Maar het herstellen van een burnout is echt mogelijk mits je de juiste begeleiding krijgt. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van een burnout af! Het herstellen van burnout kost veel tijd, veerkracht en doorzettingsvermogenMaar we helpen je zo snel mogelijk uit je burnout en van je stress af te komen op onze eigen, unieke manier. Het is onmogelijk om met een overvol hoofd iets op te nemen, laat staan te leren. Praten in een ruimte is dus niet iets waarvan wij vinden dat goed is voor je is. Wellicht heb je last van huilbuien, voel je paniek en angst en ben je bang om nooit weer beter te worden. 

Het is daarom belangrijk dat je eerst lichamelijk herstelt. Zo bouw je weer vertrouwen op in je lijf en krijg je de regie over je leven weer terug. Pas dan is het mogelijk om echt te gaan herstellen van een burnout.

Burnoutcoaching Rotterdam

Je kunt bij ons terecht voor professionele burnoutcoaching en coaching bij stress.

Ontmoet ons team met coaches

Onze coaches zijn actief met burnoutcoaching en stresscoaching in Zuid-Holland. Maak kennis met onze coaches en ontdek direct welke coach bij jou past wanneer je in Rotterdam woont.

Ons team

Direct contact met een Burn out coach in Rotterdam?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

  Comment Section

  0 reacties op “Burn out coach Rotterdam: Effectieve burn out en stress coaching

  Plaats een reactie


  *