Page content

Burnout coach Friesland

Burnout coach Friesland

Burnout coach Friesland: Ben je op zoek naar een coach in Friesland die je helpt en ondersteunt bij burnout en stress? Meulenberg Training en Coaching is gespecialiseerd in de coaching van teams en particulieren.

Begeleiding bij burnout

Het doet ons daarom goed mensen te begeleiden bij, en nog liever: te behoeden voor een burn-out. Het wiel hoeft namelijk niet opnieuw uitgevonden te worden. We denken dat er nog steeds veel te weinig aandacht besteed wordt aan het vermijden van een burn-out. Terwijl dit een enorme besparing zou zijn in ziektekosten!

Onze missie? Mensen een beter leven geven na een burnout!

Samenwerken? Burnout coach Friesland

We verzorgen individuele coaching, Online coaching en actieve programma’s voor mensen die last hebben van stress of burnout zijn.

Onze visie op stress en burnout

Onze visie is bij stress, burnout of overwerkt zijn: met praten alleen ga je het niet redden. Daarom hebben we de BERG-methode ontwikkeld met een paar duidelijke elementen:

  • Bewegen
  • Eten
  • Rust
  • Gedrag

Deze uiterst effectieve methode zorgt niet alleen voor een gezond mentaal herstel, het zorgt ook voor een lichamelijke voorsprong. Jusit het combineren van deze twee aspecten zorg voor gezond en blijvend resultaat.

Burnout coach Friesland

Meulenberg Training en Coaching is actief in heel Friesland. Onder andere: Beetsterzwaag, Bolsward, Burgum, Dokkum, Drachten, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Lemmer of  Sneek, Wolvega, Lemmer, Sneek, Oosterwolde, Bakkeveen, Appelscha.

Auteur van talloze artikelen

Elke week worden er artikelen geschreven we onze expertise met je delen:

Ontmoet jouw burnout coach Friesland:

Omdat we altijd werken in de natuur, is een coachingslocatie vaak dichtbij.

Welke coach past het beste bij jou?

Contact

Kennis maken met een Burnout coach Friesland? Heb je vragen?

We zijn ook actief in heel Nederland:  Drenthe, Groningen en Overijssel!

Comment Section

0 reacties op “Burnout coach Friesland

Plaats een reactie


*