Community: krachtig uit je burnout
arrow_drop_up arrow_drop_down

- Speciale aanbieding -

Definitief afscheid nemen van je burnout?

Krijg 7 dagen toegang tot onze community voor € 1,-

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Leuk om kennis te maken, mijn naam is Ruud!

Ik ben burnoutcoach en eigenaar van Meulenberg Training en Coaching. Wij zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland daar waar het gaat om stress- en burnoutbegeleiding. In de afgelopen 2 jaar hebben we meer dan 750 klanten geholpen uit een burnout te komen, is ons team gegroeid naar 25 coaches en zijn er meer dan 10.000 mensen die ons volgen via alle mogelijke kanalen.


Omdat we snappen dat het spannend is om zomaar in een community te stappen hebben we een aanbieding voor je klaar staan waarbij we je de kans geven om even rustig de kat uit de boom te kijken.

Dit hebben we voor jou bedacht:

 • Krijg 7 dagen toegang tot de grootste community op het gebied van stress en burnout in Nederland (600+ leden) voor slechts € 1,-
 • Direct begeleiding van onze beste coaches bij al jouw vragen en worstelingen.
 • Een concrete stok achter de deur om stappen te blijven zetten
 • Ontmoet andere leden en ervaar dat je niet de enige bent.
 • Je lidmaatschap is opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

Ik had deze training veel eerder moeten doen. Eindelijk weer grip op mijn eigen leven. Ik bepaal nu wat er gebeurd en ik laat me niet langer meer leiden door de mensen om me heen. Ik heb veel meer energie en voel me gelukkiger.

Richard

Wat levert een lidmaatschap jou op?

Toegang tot alle trainingen

Je krijgt direct toegang tot al onze trainingen waarin je we alles leren over het herstel van je burnout, over stoppen met piekeren, ruimte geven aan emoties, oordeelloos leven, het leren herkennen van je talenten en valkuilen en het ontwikkelen van je eigen visie. Deze cursussen hebben normaal gesproken een waarde van € 1497,-

Een community met gelijkgestemeden.

Bij de cursus krijg je gratis toegang tot onze besloten MTC Community? Wanneer je herstellend bent van een burnout dan ben je op zoek naar een veilige omgeving waarin je dagelijks hulp kunt verwachten van professionele coaches en lotgenoten. In de community zit je in een veilige omgeving waar je vragen kunt stellen en feedback krijgt. Met de hulp van de coaches, met ieder hun eigen expertise, zet je elke dag een stapje voorwaarts in je herstel.

Gratis trainingen

Periodiek verzorgen onze coaches trainingen waar je gratis aan mee kunt doen. Soms behandelen we in de online trainingen een specifiek thema zoals grenzen, piekeren, de inrichting van jouw leven of andere onderwerpen. In andere online trainingen krijg je volop de gelegenheid om jouw vragen te stellen. Deze trainingen volg je gewoon thuis vanachter je computer in je eigen veilige omgeving. J

10000+

volgers via social media en nieuwsbrief

750+

mensen uit de burnout geholpen

600+

gelijkgestemden in de community

Wij staan elke dag voor jou klaar:

Jessie Reitsema

Mijn naam is Jessie en ik sta klaar om je te helpen wanneer je vastloopt in de opdrachten of wanneer je gewoon vragen hebt. Ik heb zelf een burnout overwonnen, ik weet dus waar ik over praat. Ik kijk er naar uit om je ontmoeten.

Don Kanters

Hi, ik ben Don. Ik verzorg online en individuele coaching en training via praktische en actieve oefeningen. Deze zijn bedoeld voor mensen die zien dat het roer om moet, die beseffen dat het zo niet verder kan.

Ruud Meulenberg

Mijn naam is Ruud. Na een heftige burnout 15 jaar geleden durf ik te zeggen dat ik in deze fase van mijn leven volop in mijn kracht sta. Als drijvende kracht achter Meulenberg Training en Coaching sta ik voor je klaar in de community.

Geen risico

Je loopt geen enkel risico. Wanneer je 7 dagen besluit om niet langer lid te blijven van de community is dit binnen een mum van tijd geregeld. Je zit nergens aan vast.

Ik had deze training veel eerder moeten doen. Eindelijk weer grip op mijn eigen leven. Ik bepaal nu wat er gebeurd en ik laat me niet langer meer leiden door de mensen om me heen. Ik heb veel meer energie en voel me gelukkiger. 

Richard

Eindelijk heb ik de stappen durven zetten die ik altijd al wou maken. Het voelde voor het eerst dat ik het ook mocht. Ik heb mezelf deze training gegund en geen seconde spijt van gehad. Ik ken mezelf nu veel beter en weet waar mijn grenzen liggen.

Daan

Toen ik uitviel met burnout, voelde ik me schuldig omdat ik mijn omgeving in de steek liet. Na deze zeer persoonlijke training ben ik er eindelijk in geslaagd om te kiezen voor mezelf en heeft het mijn herstel enorm geholpen. 

Tom

€ 97,-

€ 1,- voor de eerste zeven dagen

Toegang tot de community

 • Krijg 7 dagen toegang voor slechts € 1,- (daarna € 75,- per maand)
 • Toegang tot alle cursussen t.w.v. € 1497,-
 • Persoonlijke begeleiding van coaches (t.w.v. € 3000,-)
 • De MTC Community met 600+ gelijkgestemden
 • Per maand opzegbaar, je bent niks verplicht
 • Toegang tot gratis online trainingen

 • Community

  Helpt coaching bij een burnout wel via een online community?

  De meest effectieve oefeningen uit onze 1 op 1 coachingstrajecten hebben we gebruikt om een stevige online training van te maken. In combinatie met uitlegvideo's en gerichte oefeningen, snap je makkelijk de essentie van het verhaal, waardoor online leren heel eenvoudig en praktisch wordt.

  Moet ik alles zelf doen bij de online training?

  Normaal gesproken is dat wel het geval bij veel online trainingen. Maar wij gaan je niet aan je lot overlaten. In de community is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen over jouw herstel. Hier is dagelijks een professionele coach aanwezig, met daarbij lotgenoten die ervaringen delen. Vergeet niet dat je bij een 1 op 1 coachingstraject het uiteindelijk ook zelf moet gaan doen!

  Ik weet niet of ik voldoende energie heb voor de training?

  We zijn 100% expert op het gebied van burnout. We snappen jouw situatie dus. Je kunt op je eigen wijze en op je eigen tempo leren. De opdrachten zijn eenvoudig en goed te doseren. Jij bepaalt het tempo! Bovendien heb je voor altijd toegang tot de community.

  Wat als ik wil stoppen met de community?

  Kies je voor een maandabonnement dan kun je per maand opzeggen. Bij een kwartaalabonnement per kwartaal en per jaar een jaar. Je zit dus nergens aan vast, je bent daar helemaal vrij in.

  Wat gebeurt er als ik stop?

  Op het moment dat je stopt heb je geen toegang meer tot de trainingen en de community.

  Cookies