Exclusieve coaching door Ruud Meulenberg

En nu gaat het echt over jou…

Doen

waar je goed in bent en wat bij je past

Voldoening

van de dingen die je doet

Energie

voor de echt mooie dingen in het leven.

Herken je dit?

Voor wie is mijn persoonlijke coaching?

Ondernemers, directeuren, mensen die hard werken willen combineren met maximaal genieten

Over Ruud Meulenberg

Ik kreeg een burn-out op mijn 19e en dat heeft mij een hoop wijze levenslessen opgeleverd.

Het heeft me ook gevormd als mens, ondernemer, vader en echtgenoot.

Het heeft me gebracht naar waar ik nu ben: Part-time ondernemer, 75 werknemers, wonend in Frankrijk, trotse vader en goede man.

En natuurlijk heb ik van tijd tot tijd mijn uitdagingen, maar ik kan wel zeggen dat ik oprecht doe wat ik leuk vind en dat ik daar ook veel voldoening uit haal.

Wat kan ik voor je doen?

Veel mensen die ik begeleid hebben al een grote mate van succes geboekt. Vaak zijn ze dwars door ontzettend zware periodes gegaan maar ze hebben ook (grote) successen gevierd.

Veel van deze mensen willen graag vooruit als mens, zonder daarbij hun druk te vergroten. Ze komen dan snel op de grote levensvragen als: Wie ben ik? En wat kan ik nou echt? Wat zit er diep in mij?

De weg naar je eigen kern levert je dan goud op. Het helpt je je eigen energiebronnen te vinden en zo ook een prachtig pad naar de toekomst toe te plaveien. Ik wil je graag helpen dit pad te vinden, zodat ook jij het plezier, de voldoening en de vruchten kunt plukken van je eigen harde werk.

Deze 2 opties blijken het beste te werken:

Wat we voor jouw situatie kunnen doen? 

Ik steek mijn tijd en energie graag in je!

Mijn tijd is kostbaar en ik wil daarom graag mijn tijd en aandacht delen met de mensen die dit ook daadwerkelijk kunnen gebruiken.

Wanneer je wilt weten of mijn coaching iets is voor jou, stuur dan jouw persoonlijke situatie naar info@ruudmeulenberg.nl (o.v.v. de exclusieve coaching) en ik neem z.s.m. contact met je op!

Veelgestelde vragen

Ik coach maximaal 3 mensen per maand. Zodoende kan ik garanderen dat ik daadwerkelijk de maximale tijd en aandacht voor je heb

Aan het eind van de sessies met mij heb je de volle inspiratie, maar ook de concrete handvatten om te starten met jouw leven. Ik begeleid je graag bij de vervolgstappen

In de exclusieve coaching per maand zie ik je graag 2 keer per week. Soms lang, soms kort. Het draait om jouw behoefte en jouw ontwikkeling. Die tijd heb ik alvast voor je gereserveerd!

Natuurlijk wel! Maar je weet simpelweg niet wat je niet weet. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

Ik nodig je uit voor de eerste sessie, ik deel graag mijn agenda met je 😉