Exclusieve coaching door Ruud Meulenberg

Wanneer je het plezier mist

Zijn

wie je bent en daar tevreden mee zijn

Voldoening

van de mooie dingen die je doet

Energie

Om te doen wat je echt graag wilt

Herken je dit?

coaching-stress-burnout-irritatie

Energie

Er zit iets in je wat je energie geeft maar wat er nu nog niet uitkomt. Leven naar je eigen waarden noem ik dat. Het levert je over het algemeen goud op!

coaching-burnout-kinderen

Weinig tijd voor gezin

De dagelijkse gebeurtenissen slokken je op en bepalen een groot gedeelte van je agenda. Werk en privé lopen erg door elkaar heen en echt tijd voor je gezin is lastig.

zwaar-gevoel-stress-burnout

Weinig voldoening

Je bent altijd druk bezig maar de diepgang en voldoening die je zoekt is vaak ver weg. Je weet hoe je succesvol kunt zijn maar het grote genieten blijft achterwege

Voor wie is mijn persoonlijke coaching?

Voor mensen die weer plezier willen maken in hun leven

Over mij

Ik kreeg een burn-out op mijn 19e en dat heeft mij een hoop wijze levenslessen opgeleverd.

Het heeft me ook gevormd als mens, ondernemer, vader en echtgenoot.

Het heeft me gebracht naar waar ik nu ben: Part-time ondernemer, 75 werknemers, wonend in Frankrijk, trotse vader en goede man.

En natuurlijk heb ik van tijd tot tijd mijn uitdagingen, maar ik kan wel zeggen dat ik oprecht doe wat ik leuk vind en dat ik daar ook veel voldoening uit haal.

Wat kan ik voor je doen?

Veel mensen die ik begeleid zijn dwars door ontzettend zware periodes gegaan maar ze hebben ook (grote) successen gevierd.

Veel van deze mensen willen graag vooruit als mens, zonder daarbij hun druk te vergroten. Ze komen dan snel op de grote levensvragen als: Wie ben ik? En wat kan ik nou echt? Wat zit er diep in mij?

De weg naar je eigen kern levert je dan goud op. Het helpt je je eigen energiebronnen te vinden en zo ook een prachtig pad naar de toekomst toe te plaveien. Ik wil je graag helpen dit pad te vinden, zodat ook jij het plezier, de voldoening en de vruchten kunt plukken van je eigen harde werk.

Hoe kan ik jou helpen?

Wat we voor jouw situatie kunnen doen? 

Ik steek mijn tijd en energie graag in je!

Wil je weten of mijn coaching iets voor je is? Stuur een mail met jouw situatie naar info@ruudmeulenberg.nl of vul het onderstaande formulier in.

Veelgestelde vragen

Ik coach maximaal 5 mensen per maand. Zodoende kan ik garanderen dat ik daadwerkelijk de maximale tijd en aandacht voor je heb

Aan het eind van de sessies met mij heb je de volle inspiratie, maar ook de concrete handvatten om te starten met jouw leven. Ik begeleid je graag bij de vervolgstappen

In de exclusieve coaching per maand zie ik je graag 2 keer per week. Soms lang, soms kort. Het draait om jouw behoefte en jouw ontwikkeling. Die tijd heb ik alvast voor je gereserveerd!

Natuurlijk wel! Maar je weet simpelweg niet wat je niet weet. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

Ik nodig je uit voor de eerste sessie, ik deel graag mijn agenda met je 😉