arrow_drop_up arrow_drop_down
Ervaringsverhaal burn-out: ''Niet gecoacht willen worden in een kantoor''

Ervaringsverhaal burn-out: ''Niet gecoacht willen worden in een kantoor''

Niet gecoacht willen worden in een kantoor: ''Toen ik door kreeg dat ik een burn-out had, zat ik alleen nog maar op de bank en alle prikkels waren me teveel. Ook naar buiten gaan werd hierdoor een grote stap. Ik wist dat een gesprek achter een bureau voor mij niet genoeg zou zijn om hier uit te komen. 


In de coaching heb ik het dan ook als erg positief ervaren dat ik door middel van de gesprekken en oefeningen ook nog eens mijn conditie op een rustig tempo op kon bouwen door het sjoggen. Hierdoor heb ik geleerd dat ik mijn lichaam in kan zetten om te herstellen en dus niet alles met mijn hoofd hoef te doen. Ook bouwde ik op die manier weer een stukje zelfvertrouwen op.

Teveel prikkels


De reden om niet in een kantoor gecoacht te willen worden was met name de enorme prikkelgevoeligheid en een negatieve vicieuze cirkel in het herstelproces.''


J.J. is gecoacht door Enrico de Krijger - Burn-out coach in Friesland.

Lees andere ervaringsverhalen..


Hulp bij stress en een burn-out van een young professional

Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!


Bekijk ons aanbod voor:


Direct contact

Judith
Door

Judith

op 04 May 2018

Heel herkenbaar: teveel prikkels in een negatief geladen kantoor setting. Ik ben na ontslag doorgeslagen (uit pure gedrevenheid) om zzper te gaan worden en slorpte alle info hierover (gratis webinars, Facebook communities etc.) als een malle op. Hierdoor nog meer burn-out geraakt. En nu HEB ik het voor elkaar hoor!! Ik kan ZZPer worden in (een van) mijn passie velden!! Koken voor groepen (private dining): werken met je handen en niet met je hoofd. Dit kan ik parttime doen. Ik kan echter mijn oude beroep (communicatie-adviseur op een kantoor) nog steeds niet loslaten en blijf naar vacatures kijken, waardoor ik WEER overprikkeld raak. Tot ‘overmaat van ramp’ sta ik daarnaast ook nog eens op het punt om ja te zeggen tegen een super tof(!!) vrijwilligersproject... Enthousiasme en creativiteit zijn in de regel goede eigenschappen maar in mij lijken ze eerder een verslaving. Met als gevolg dat ik nu alweer overprikkeld op bed lig heel vroeg in de avond...ZUCHT

Ruud Meulenberg
Door

Ruud Meulenberg

op 08 May 2018

Hoi Judith, Misschien wordt het tijd om eens contact met ons op te nemen?

Reactie plaatsen
Cookies