Hoge werkdruk, gezin en burn-out | Ervaring met Ruud Meulenberg

Hoge werkdruk, gezin en burn-out | Ervaring met Ruud Meulenberg

Na een vermoeiende en vervelende tijd op mijn werk waarin ik met burn-out verschijnselen bij de bedrijfsarts liep nam ik begin 2017 contact op met Ruud Meulenberg om te werken aan de volgende doelen:

 • Acceptatie en herstel van huidige burn-out verschijnselen (het leren accepteren van situaties waarbij niet alles goed gaat)
 • Ipv een externe focus (pleasen van anderen) focus op interne drijfveren, ook met als doel besluitvaardigheid verhogen.
 • Hogere zelfwaardering en daardoor minder faalangst, beter grenzen aangeven en bewaken.
 • Voorkomen van overmatig compenseren ergo: realistisch verantwoordelijkheidsbesef

 • Al bij het intakegesprek met Genardus Schalk viel mij op dat het fysiek in beweging zijn een zeer nadrukkelijk rol speelt tijdens de coaching. Voorheen nam ik deel aan diverse sporten en had ik een sportieve instelling. Door al mijn vermoeidheidsklachten was ik hier mee gestopt en vanaf het begin van het coachingtraject werd van mij verwacht letterlijk weer in beweging te komen.

  Er zelf niet uitkomen


  Door bij de start van het traject intensief (2-wekelijks) af te spreken om in de buitenlucht te wandelen en later te 'sjoggen' kwam ik langzaam tot besef dat ik mijn batterij uitstekend kan opladen door in beweging te zijn. Mede dankzij deze aanpak heb ik het hardlopen weer in mijn systeem gekregen en mij zelfs opgegeven voor hardlooptraining waar ik veel energie van krijg.

  Zelf geloof ik niet dat ik hier op eigen kracht uit was gekomen en ik ben dan ook dankbaar voor de begeleiding, tips & mooie gesprekken met mijn coach die het traject bij Ruud Meulenberg mij heeft opgeleverd.

  Lees andere ervaringsverhalen..


 • Hulp bij stress en een burn-out van een young professional

  Het verminderen van stress en het herstellen van een burn-out is geen sinecure. Heb je ondersteuning nodig, dan kan je op onze hulp rekenen. Onze coaches zijn allemaal gespecialiseerd in jouw problematiek. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze samen met jou werken aan jouw herstel. Van het resultaat van onze 1-op-1 coaching heb jij je leven lang plezier!

  Bekijk ons aanbod voor:
 • Direct contact

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down