Page content

Terug op de goede weg!

Terug op de goede weg!

Maart vorig jaar kreeg ik de kans om met Gerda te werken aan de acceptatie en herstel van mijn burn-out. Op mijn werk trok ik alles naar mij toe, kon niet meer positief denken, had geen plezier meer in de dagelijkse dingen en thuis was ik niet te genieten. Gedurende de herstel periode hebben we gefocust op meer bewegen en rust. Dit was voor mij best wel een ding want ik moest ineens van de bank afkomen waar ik na het werk al een jaar ging zitten en verder niets deed.

Tijdens deze sessies heb jij mij veel doen inzien en jij hebt mij echt wakker geschud. Ik heb dit coaching traject als zeer prettig en zinvol ervaren en ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen, mij hebt opgepakt en weer op de goede weg terug hebt gebracht. Zonder jouw hulp had het laatste jaar zeker ander gelopen en ik denk niet met een positief einde.

Gerda bedankt, je bent een topcoach!”

Terug op de goede weg!

Wil je kijken wat de opties zijn voor jou om terug op de goede weg te komen? Bekijk ons aanbod:

Ons motto is:

“Vooruitgang gebeurt niet door te zitten en te luisteren maar door te ervaren en te doen”

Onze aanpak is gebasseerd op doen. Niet zitten en luisteren. We houden ervan je te helpen alles wat je leert in de praktijk te laten toepassen. Niet alleen voor nu, maar ook in de jaren die voor je liggen

Bekijk ons aanbod voor:

Van het padje af

Geraleteerde artikelen

Hyperventilatie door stress. Verkeerde ademhaling door spanning

Wat is chronische stress?

Buikpijn door stress

Hoofdpijn door stress. De relatie tussen hoofdpijn en stress

    Comment Section

    0 reacties op “Terug op de goede weg!

    Plaats een reactie


    *