Margot Brouwer: burn out coach Zwolle

Leuk om kennis te maken

Ik ben Margot Brouwer, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Margot

Op mijn 26e kreeg ik een burn out tijdens mijn eerste baan na het Hbo. Ik had nog geen flauw idee hoe je je energie moest verdelen over de dag, vond dat ik iedere seconde productief moest zijn. Van de arbo arts hoorde ik hoe vaak een burn out voorkomt, zeker bij mensen van mijn leeftijd. 

Daar keek ik van op maar het gaf ook lucht, zo raar was het dus niet wat ik had. Wat heb ik me ondanks dat schuldig gevoeld en ook geschaamd in die tijd! Ik snapte er niks van, ik ben toch geen aansteller en ben behoorlijk stressbestendig… dus waarom ik?

Oorzaak

Dat de oorzaak in hele andere eigenschappen zit begreep ik pas later. Ik voelde me inderdaad snel verantwoordelijk en legde vooral de lat erg hoog. Het was voor mij niet snel goed genoeg. Misschien moet ik wel het woordje ‘was’ veranderen voor ‘is’. Ik ben nog steeds dezelfde persoon, maar heb inmiddels wel geleerd om de balans goed in de gaten te houden.

Loopbaan

Even kort mijn achtergrond: opleiding hbo-loopbaanadvisering/ psychodiagnostiek aangevuld met diverse coachopleidingen en trainingen. Ik heb ruim twintig jaar ervaring in het begeleiden van mensen, zowel als coach, adviseur als leidinggevende.

Werk als hobby

Vroeger dacht ik dat werk dat voelt als hobby slechts voor een paar mensen was weggelegd. Werk doe je voor brood op de plank en er zitten natuurlijk ook best leuke aspecten aan. Hier ben van terug gekomen. Juist als je veel van jezelf vraag moet je iets gaan doen waar je hart ligt en waar je veel energie van krijgt. 


Soms duurt het alleen even om daarachter te komen, het is niet altijd zo duidelijk. Ook bij mij was het een zoektocht. Een paar jaar geleden heb ik nagedacht over mijn ideale baan. Dat is een baan waarin ik veel mag luisteren, inleven en in beweging ben. Ik wil graag mensen leren om ontspanning en plezier te brengen in het leven en werk. Die wens was niet zo onrealistisch, het is wat ik nu doe!

Om gecoacht te worden door Margot 

zul je moeten wonen in:

Drenthe

Ons team werkt in heel Nederland, Margot werkt o.a. vanuit Drenthe

Flevoland

Ons team werkt in heel Nederland, Margot werkt o.a. vanuit Flevoland

Friesland

Ons team werkt in heel Nederland, Margot werkt o.a. vanuit Friesland

Overijssel

Ons team werkt in heel Nederland, Margot werkt o.a. vanuit Overijssel

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Zwolle rijdt Margot graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Margot is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down