Burnoutcoach Noord- en Midden Nederland: Marion Steinkamp
arrow_drop_up arrow_drop_down
Marion Steinkamp

Leuk om kennis te maken

Ik ben Marion Steinkamp, businesscoach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marion Steinkamp

Het is voor mij niet lastig toe te geven dat ik het voorbeeld ben van iemand die het maximale uit het leven wil halen, graag aan de grenzen gaat en daarbij soms een beetje hardleers kan zijn. Lang heb ik gedacht eigenhandig grenzen te kunnen verbuigen, systemen te kunnen omzeilen en dat in meer uren in een dag dan een ander! 


Daardoor heb ik veel mee mogen maken. Succes, liefde en prachtige ontmoetingen. Maar ook verdriet, een scheiding, verlies, tegenslag, een tweevoudige burn-out binnen drie jaar en andere zaken met impact die ik je graag persoonlijk eens vertel, mocht je het willen weten!


Al met al hebben deze ervaringen, mijn leergierigheid en mijn positieve aard me veel gebracht en vind ik het altijd geweldig om deze ervaringen in te zetten in de begeleiding van mensen, medewerkers en organisaties.

De wetten van de natuur

Van jongs af aan ben ik al tussen de paarden te vinden. Toen ik klein was liet ik geen gelegenheid onbenut om met deze dieren op te trekken en bij ze te zijn. Destijds heb ik niet kunnen beseffen dat zij voor mij de belangrijkste inspiratiebron, leermeesters en spiegel in het leven bleken te zijn. Zowel privé als zakelijk.


Nog altijd wordt ik vaak gevraagd het ‘Paardenmiddel’ en de metafoor van de wetten van de natuur in te zetten in mijn leiderschapscoaching en trainingen. En dat doe ik natuurlijk graag!


Voor de mensen die niets hebben met een metafoor met paarden of de wetten van natuur, kan ik ook teruggrijpen op mijn ervaringen en kennis als NLP Coach en leidinggevende binnen de corporate omgevingen en overige zakelijke dienstverlening, waar ik geen enkel paard ben tegengekomen.

Marion Steinkamp

Het echte gesprek aangaan

Ik zie het vaak gebeuren, en ik herken het ook uit mijn eigen zakelijke verleden, dat stress, langdurig verzuim en zelfs burn-out ontstaan wanneer essentiële zaken en onderwerpen, bij mensen en in teams, onuitgesproken blijven. En dat hierbij het echte, soms lastige gesprek dat nodig is om de gewenste doelstellingen of verandering te behalen, wordt gemeden.


Zowel medewerkers, als ook de desbetreffende ondernemingen, verliezen hierdoor enorm veel energie en kracht. Ze zijn minder succesvol dan ze zouden willen en kunnen zijn, met soms langdurig verzuim en ongewenst verloop tot gevolg.


Voor dit belangrijke thema wil ik mij graag inzetten door het echte gesprek aan te gaan met directies, managers en teams. Hierin gaan we leren effeciënt en effectief met de omgevng te leren omgaan en eerlijk en stressvij te leren communcieren. Insteek is zichzelf en anderen beter te leren begrijpen en op kwaliteiten in te zetten, vanuit wederzijds respect en zonder de inzet van allerhande macht- of statusmiddelen. 


Het kan echt!

Om gecoacht te worden door Marion

zul je moeten wonen in:

Noord- Nederland

Ons team werkt in heel Nederland, Marion werkt in heel Noord Nederland.

Midden- Nederland

Ons team werkt in heel Nederland, Marion werkt in heel Midden Nederland.

Amsterdam

Ons team werkt in heel Nederland, Marion werkt o.a. in de omgeving Amsterdam.

Stress en Burn-out preventie is de key

Samen met een aantal prachtige collega’s van Meulenberg Training & Coaching willen wij zakelijk Nederland stress en burn-out vrij gaan maken, door preventief met medewerkers, leidinggevenden en organisaties aan de slag te gaan en langdurig verzuim te voorkomen!


Bijzonder graag komen wij vrijblijvend naar jou toe om gezamenlijk te inventariseren hoe wij jouw organisatie en mensen kunnen trainen en ondersteunen, om middels maatwerktrainingen en coaching deze belangrijke doelstelling te behalen. Ik verheug mij er enorm op jou te ontmoeten en onze kennis bij te brengen.


We hebben voor het geven van deze trainingen een landelijk, prachtig en krachtig team met ervaringsdeskundigen klaar staan. We zijn vastbesloten de wereld, op het gebied van stress en burn-out, veel beter achter te laten dan dat we het hebben aangetroffen!

Marion Steinkamp

Mijn specialiteiten

Woonachtig in Lemmer aan de A6, ben ik binnen gemiddeld een uur in geheel Noord- en Midden Nederland. Zelfs Amsterdam en omgeving ligt op een uur reistijd (wat niemand zou verwachten).

  • Inventarisatie en intake bij organisaties Noord, Midden en Amsterdam e.o.
  • Strategisch Advies bij burnout en stress in organisaties
  • Coaching ondernemers en managers
  • Executive coaching
  • Burnoutpreventie trainingen
  • Coaching teams en groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Kennismaken met Marion? (reken af met stress en burnout)

Cookies