Online cursussen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Cursussen

Bekijk ons aanbod

Online Cursus:

Krachtig uit burn-out

Deze online training is ontwikkeld door mij (Ruud Meulenberg) en is speciaal bedoeld voor mensen die helemaal zat zijn van hun burnout! 

Ik ga je begeleiden door filmpjes, zodat je geen lappen tekst hoeft door te worstelen, met opdrachten die blijven plakken, en met een fantastische community waar ervaren coaches jouw vragen beantwoorden

Online Cursus:

Werkgeluk Academy

Als je niet gelukkig bent op je werk, vindt dat je zo niet verder kunt en wilt weten wat je moet veranderen dan is deze cursus voor jou bedoeld! 

In deze training neem ik (Don Kanters) je door filmpjes en krachtige oefeningen mee op weg naar je Werkgeluk. Praktisch om te doen, makkelijk om te lezen. Ook kun je met je vragen terecht bij online coaches

StressVrijChallenge

Doe mee aan de 21 dagen stressvrij challenge!  Voor slechts € 30,- krijg je  21 dagen lang een opdracht met superwaardevolle informatie waarbij je leert om te gaan met stress.


Bovendien krijg je toegang tot onze uitgebreide community waar je vragen over stress kunt stellen aan onze coaches. Je kunt je nu direct inschrijven voor de challenge.

Cookies