Burnout coach Alkmaar: Annemieke Brouwer. Specialist burnout en stress
arrow_drop_up arrow_drop_down
Burnoutcoach Noord-Holland: Annemieke Brouwer

Leuk om kennis te maken

Ik ben Annemieke Brouwer, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Annemieke

Pas jaren later heb ik begrepen waarom ik op de middelbare school de laatste week voor de schoolvakantie liep te huilen, misselijk was en me ziek voelde. Een heel schooljaar lang het uiterste van jezelf vergen, de lat hoog leggen en maar doorgaan, had zijn tol geëist.


Ernstig over mijn grenzen

Na de middelbare school kwam het studeren, een relaxte periode. Maar eenmaal aan het werk ben ik meerdere keren ernstig over mijn grenzen heen gegaan. Totdat ik in een reorganisatietraject de vraag kreeg waarom ik economie ben gaan studeren. Op dat moment realiseerde ik me dat mijn diepste wens altijd geweest is: mensen helpen.


Keuzes maken

Twee psychologen hebben me de kans gegeven om mijn eigen praktijk op te zetten en daarnaast ben ik zelf psychologie gaan studeren.

Keuzes maken

 Inmiddels ben ik 16 jaar verder en heb een zeer rijke ervaring opgedaan met het begeleiden volwassenen die te veel van zichzelf eisen en gedreven, enthousiast, leergierig en energiek zijn totdat het lampje uit gaat.

In mijn privésituatie heb ik lange tijd naast iemand geleefd die jarenlang te hard heeft gewerkt en die de signalen van uitputting niet kon of wilde herkennen.


Balans

Zelf zit ik, sinds ik me ben gaan richten op het coachen van anderen, goed in mijn vel en weet ik mijn energie te reguleren.

Juist dat wil ik graag mee geven aan iedereen die zich afvraagt hoe hij of zij er weer boven op kan komen. 

Het prachtige strand en het duingebied van Castricum tot Bergen aan Zee, zijn een ideale werkomgeving om te genieten, bewegen en te herstellen.

Annemieke Brouwer

Kernwaarden in mijn coaching

Annemieke is als psycholoog verbonden aan Meulenberg Training & Coaching. Niet voor niks: naast haar brede opleiding in zowel de psychologie als bedrijfskundige, is ze ook een actief hardloper. Een topcoach die je graag weer op gang helpt. Haar werkgebied bestaat uit duinen, hei, bos en zee, zodat ook de omgeving bijdraagt aan jouw herstel!


Opmerkelijk

Annemieke heeft een opmerkelijke achtergrond: eerst economie gestudeerd, daarna psychologie. Je kunt dat vertalen met: Praktisch psycholoog met de poten in de klei. Ze snapt het bedrijfsleven, weet wat het is om onder grote druk te staan. Ze is hiermee een zeer geschikte burnoutcoach die snapt wat een ieder doormaakt.

Om gecoacht te worden door Annemieke 

zul je moeten wonen in Noord-Holland

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Egmond aan Zee rijdt Annemieke graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Annemieke is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stresscoaching
  • Ontwikkeling van trainingsschema's 
  • Coaching van teams & groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Direct contact

  • Heb je nog vragen?
  • Wil je meer informatie?
  • Wil je direct een vrijblijvende afspraak inplannen?


Laat je gegevens achter via het contactformulier (rechts). 


Uiteraard kun je ook even bellen via telefoonnummer: 06 123 29 596 of een algemene e-mail sturen naar info@ruudmeulenberg.nl.


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Cookies