Coach Oss: begeleiding bij stress en burn out
arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Oss: stress en burn out hulp

Leuk om kennis te maken

Ik ben Bart van Ballegooij, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Bart

Hallo allemaal, mijn naam is Bart van Ballegooij. Ik ben vader van een prachtige zoon van bijna 3 en heb een lieve vriendin die mijn steun en toeverlaat is in alles wat ik doe, en dat is nog al wat!


Na 8,5 jaar bij defensie te hebben gewerkt en in diverse lastige en/of uitdagende situaties te hebben gezeten in conflict gebieden, heb ik de keuze gemaakt om in het burger verder te gaan. Gedurende mijn diverse inzetten heb ik hoge mate van stress ervaren. Gelukkig heb ik daar nooit negatieve ervaringen mee gehad, ik werd er zelfs beter van. Wat me destijds opviel was dat dat niet voor iedereen zo is. Om mij heen heb ik er vele zien bezwijken onder de druk.

Wat vind ik leuk?

Dat heeft mij onder andere getriggerd om op zoek te gaan naar het waarom. ‘Waarom ik niet en zij wel? En nog beter: kunnen we dit “gedrag” mensen niet aanleren zodat een ander het ook kan voorkomen?’ 

Na diverse opleidingen en vele uren ervaring in het begeleiden van mensen met stress en burn-out klachten ben ik daar wel achter. Niet dat ik alles weet, ik leer nog dagelijks bij, iedere sessie weer, en dat maakt het vak zo mooi en waardevol.


Als begenadigd ondernemer en eigenaar van 3 bedrijven weet ik als geen ander wat druk zijn is, dat neemt niet weg dat ik er graag tijd voor vrij maak om jouw de hierboven besproken zo waardevolle “skills for life” bij te brengen. Als professioneel vitaliteits coach werk ik uitsluitend met “de wetenschap” als basis.

Veerkracht

Veerkracht is je vermogen om goed om te gaan met moeilijkheden, tegenslagen, veranderingen en stress. Je bent in staat om in moeilijke tijden positief, toekomstgericht en sterk te blijven, oftewel: ‘terug of op te veren’. Veerkrachtig zijn is een waardevolle eigenschap, want het helpt je om proactief te zijn in veranderende omstandigheden en om succesvol de regie in jouw werk en loopbaan te houden.

Burnout coach Limburg, Gelderland, Noord-Brabant: Bart van Ballegooij

Kernwaarden in mijn coaching

Ik help jouw graag deze veerkracht weer te hervinden. ik heb hiervoor diverse tools in mijn toolbox om dat jou aan te leren. Ik ga niet voor een tijdelijke oplossing. Het gaat bij mij om “skills for life”. Je moet het tenslotte voor het grootste deel alleen doen.

Om gecoacht te worden door Bart

zul je moeten wonen in het Zuiden van ons land:

Noord- Brabant

Ons team werkt in heel Nederland, Bart werkt o.a. vanuit Noord- Brabant

Gelderland

Ons team werkt in heel Nederland, Bart werkt o.a. vanuit Gelderland

Limburg

Ons team werkt in heel Nederland, Bart werkt o.a. vanuit Limburg

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats rijdt Bart graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Je kunt hem ook bereiken door middel van online coaching. Bart is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
Cookies