Els: Leuk om kennis te maken

Ik ben Els, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Els

Ik ben moeder van 2 jongens (22 en 20 jaar) en woon samen met mijn man en jongste zoon in Amstelveen. Na mijn studie Economie heb ik vele jaren in de financiële wereld gewerkt. Eerst als portefeuille beheerder en later als project manager en teammanager. In de laatste functie merkte ik dat het coachen van mijn teamgenoten mij de meeste energie gaf en heb ik mij met verschillende opleidingen verder in het coaching vak bekwaamd. Ik ben nieuwsgierig en hou ervan om nieuwe dingen te doen, nieuwe vaardigheden te leren, kennis op te doen en kennis te delen.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, fotograferen, yoga en op (actieve) vakantie. Na een wandeling met mijn hond en camera in het bos kan ik even helemaal in het nu genieten van wat er is zodat ik weer opgeladen en in balans thuis kom.

Mijn zachtheid is mijn kracht

Op mijn werk werd ik gezien als iemand waar je makkelijk met je vragen terecht kan en waar je verhalen ook veilig zijn. Ik ben geïnteresseerd in mensen, kan goed luisteren, aanvoelen, analyseren en heb een directe communicatie stijl. Ik krijg vaak terug dat ik rustig over kom en dat mensen zich veilig voelen bij mij waardoor zij goed in staat zijn om zich open te stellen en we daardoor snel tot de kern kunnen komen. Waar ik vroeger in mijn werk in de financiële wereld mijn gevoeligheid en zachtheid als een zwakte zag weet ik nu dat mijn zachtheid mijn kracht is.

Mijn burn-out

Ik ben een doorzetter, houd van resultaat, sta graag voor iedereen klaar en kan ontzettend goed analyseren en in mijn hoofd beredeneren. Mooie eigenschappen, maar hierdoor was ik het contact met mijn gevoel en mijn lichaam verloren. Ik voelde onvoldoende de signalen van mijn lichaam of eigenlijk dacht ik dat ik geen tijd had om er naar te luisteren. Ik was teveel bezig om alle rollen die ik had (moeder, werknemer, vrouw, dochter, vriendin et cetera) zo goed mogelijk te doen. De lat lag hoog maar ondertussen vergat ik mijzelf en was ik mijzelf kwijt geraakt. Totdat het lichaam echt hard op de rem trapte. Ik moest wel naar mijn lichaam gaan luisteren!

Door meer de verbinding met mijn lichaam te maken, de verbinding van hart en hoofd, kwam ik dichter bij mijn oorspronkelijke zelf. Ik heb geleerd wat echt belangrijk voor mij is en dat het ook goed is om voor jezelf te kiezen en heb daarom ook keuzes gemaakt. Door goed voor mijzelf te zorgen en meer op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen kreeg ik meer zelfvertrouwen en daarmee energie om er echt voor anderen te zijn. Door mijn burn-out heb ik het hardlopen weer actief opgepakt. Het buiten zijn in de natuur en in beweging zijn heeft mij er zeker boven op geholpen. Dit geef ik graag weer door!

Kernwaarden in mijn coaching

De belangrijkste kernwaarden zijn gelijkwaardigheid, authenticiteit en verbinding. Ik wil je graag op basis van gelijkwaardigheid in staat stellen om weer in verbinding te komen met je met je eigen authentieke zelf. Leren weten wat voor jou belangrijk is en waar jij energie van krijgt zodat je kan zorgen voor blijvende veranderingen zodat jij meer balans in je leven en vertrouwen in jezelf ervaart.

Om gecoacht te worden door Els zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Els

Kennismaken met mijn team van experts?