Emilie: Leuk om kennis te maken

Ik ben Emilie, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Emilie

Als voormalig arts met jarenlange ervaring, heb ik me gerealiseerd dat ziekte vaak voortkomt uit stress. Toen mijn kinderen klein waren en ik als arts werkte, heb ik achteraf zelf geconcludeerd dat ik toch wel dicht bij een burn-out zat, maar dat gaf ik natuurlijk niet graag toe. In 2011 zijn we door het werk van mijn man naar Frankrijk verhuisd. Daar ben ik begonnen met het coachingsvak en heb me verdiept in gezondheid in plaats van ziekte.

Door jarenlang hernia’s en forse knieklachten heb ik vanaf 2014 in Zwitserland veel ervaring gekregen om op holistische wijze stressoren op te sporen en te behandelen. Daarom was het voor mij een logische stap om in 2022 ook Master Emotie Coach te worden. Hiermee kan ik ook jou met simpele technieken helpen om je onderbewuste te leren begrijpen en te sturen. Dan kun je blokkades opheffen, energie laten stromen en weer volledig in je kracht komen. Je gezondheid neemt automatisch toe en daarmee ook de lust in je leven.

In beweging

Als fervent single handicap golfer speelt sport en beweging een belangrijke rol in mijn leven en in de begeleiding van anderen. De kennis, aanvullingen, verdiepingen en vooral ook de filosofie van Meulenberg Training en Coaching sluit enorm aan op mijn aanpak van gezondheid.

Het maakt mij heel blij en dankbaar dat ik naast mijn werk als Online-&-Outdoor-Health-Coach ook via Meulenberg de mensen met stress en burn-out mag helpen. Dat doe ik heel graag in het Engels, Nederlands en Duits.

Wil jij het eigenlijk ook niet zien dat je stress of zelfs een burn-out hebt?

Met simpele technieken kan ik je helpen om je onderbewuste te leren begrijpen, je energie laten stromen en weer volledig in je kracht komen.

Om gecoacht te worden door Emilie zul je moeten kiezen voor:

Kennismaken met Emilie?

Kennismaken met mijn team van experts?