Esther: Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Esther, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Esther

Vele jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Particulieren, kleinbedrijf en grootzakelijk. Daar heb ik veel gezien en veel van geleerd. 

Mijn passie
Daarnaast heb ik altijd een grote passie gehad voor buitensport. Zeezeilen, surfen, hardlopen, fietsen en schaatsen.

Als lid van het landelijk damesteam marathonschaatsen heb ik geleerd wat afzien is en hoe om te gaan met stress en teleurstellingen.

Perfectionistisch
De lat in alles hoog leggen en (te) perfectionistisch zijn, betekent vroeg of laat jezelf toch een keer tegenkomen. Dat overkwam ook mij. 

De drive -fysiek en mentaal- is er nog steeds, maar inmiddels wat meer gedoseerd. Ik leer en groei nog altijd elke dag. 

Krachtig in

Luisteren en verbinden. Resultaten boeken op het gebied van bewustwording, autonomie, onderlinge verbinding en vitaliteit. 

Niet alleen vanuit het hoofd handelen, maar ook vanuit het hart. No nonsens. Echtheid. Intens. 

Commitment
In elk traject leg ik ook veel van mijzelf. Ik vraag daar dan ook commitment voor terug. Geen vrijblijvendheid. Samen doelen stellen, samen doelen behalen.

Motiveren, de ander meenemen, laten ervaren en inspireren op een manier die op dat moment passend is. Zien waar de schoen wringt en ontdekken hoe daar mee om te gaan.

Mijn motto:
Dream, wish, do!

Kernwaarden in mijn coaching

Esther is als coach verbonden aan Meulenberg Training & Coaching. Niet voor niks: naast haar brede opleiding is ze ervaringsdeskundige in het succesvol herstellen van een burnout. Bovendien is ze een actief sportster. Een topcoach die je graag weer op gang helpt. Haar werkgebied bestaat uit polder, bos, water en vergezichten, zodat ook de omgeving bijdraagt aan jouw herstel!

Mijn kernwaarden? 

  • Oprecht
  • Invoelend
  • Doelgericht
  • Effectief

Om gecoacht te worden door Esther zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Over Esther?

Kennismaken met mijn team van experts?