Esther: Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Esther, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Esther

Vele jaren heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Particulieren, kleinbedrijf en grootzakelijk. Daar heb ik veel gezien en veel van geleerd. 

Mijn passie
Daarnaast heb ik altijd een grote passie gehad voor buitensport. Zeezeilen, surfen, hardlopen, fietsen en schaatsen.

Als lid van het landelijk damesteam marathonschaatsen heb ik geleerd wat afzien is en hoe om te gaan met stress en teleurstellingen.

Perfectionistisch
De lat in alles hoog leggen en (te) perfectionistisch zijn, betekent vroeg of laat jezelf toch een keer tegenkomen. Dat overkwam ook mij. 

De drive -fysiek en mentaal- is er nog steeds, maar inmiddels wat meer gedoseerd. Ik leer en groei nog altijd elke dag. 

Krachtig in

Luisteren en verbinden. Resultaten boeken op het gebied van bewustwording, autonomie, onderlinge verbinding en vitaliteit. 

Niet alleen vanuit het hoofd handelen, maar ook vanuit het hart. No nonsens. Echtheid. Intens. 

Commitment
In elk traject leg ik ook veel van mijzelf. Ik vraag daar dan ook commitment voor terug. Geen vrijblijvendheid. Samen doelen stellen, samen doelen behalen.

Motiveren, de ander meenemen, laten ervaren en inspireren op een manier die op dat moment passend is. Zien waar de schoen wringt en ontdekken hoe daar mee om te gaan.

Mijn motto:
Dream, wish, do!

Kernwaarden in mijn coaching

Esther is als coach verbonden aan Meulenberg Training & Coaching. Niet voor niks: naast haar brede opleiding is ze ervaringsdeskundige in het succesvol herstellen van een burnout. Bovendien is ze een actief sportster. Een topcoach die je graag weer op gang helpt. Haar werkgebied bestaat uit polder, bos, water en vergezichten, zodat ook de omgeving bijdraagt aan jouw herstel!

Mijn kernwaarden? 

  • Oprecht
  • Invoelend
  • Doelgericht
  • Effectief

Wat mensen zeggen over Esther

Doorbreken van patronen
die energie kosten

Toen ik met Esther in contact kwam, was ik op zoek naar een ondernemerscoach die mij kon begeleiden bij het hervinden van rust, energie en voldoening. Ik ging vanuit gedrevenheid en ambitie met regelmaat over mijn grenzen heen en dat kostte veel energie. Het was nodig om een aantal vastgeroeste patronen in mijn werk en dagelijks leven te doorbreken. Patronen die lang goed voor mij hadden gewerkt, maar mij de laatste tijd steeds meer in de weg zaten tot het punt dat ik mij besefte dat ik het roer echt om wilde gooien.

Tijdens het intakegesprek spraken de pragmatische en positieve insteek van Esther en de combinatie van beweging en buitenlucht mij direct aan. Met open vizier ben ik met het coachingstraject gestart. Drie maanden later kijk ik tevreden en voldaan terug en kan ik zeggen dat het resultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen.

Met de focus op een gezonde ademhaling en reflecterende gesprekken werden de eerste stappen naar verbetering al snel gezet. Esther heeft me regelmatig een spiegel voorgehouden, waardoor het mogelijk werd om los te komen van vaste denkpatronen en gewoonten. Er was onder meer aandacht voor het milder oordelen over jezelf, jezelf de tijd gunnen om weer op te laden en een goede balans vinden in zaken die je energie geven of energie kosten. Daarnaast leerde ik technieken vanuit o.a. NLP en mindfulness die mij helpen om bewustere keuzes te maken en positieve energie vast te houden of te hervinden.

Gedurende het traject heb ik meer rust in het hoofd, acceptatie en positiviteit gevonden en ben ik mij bewuster geworden van de manier waarop ik mijn werk en leven voortaan wil inrichten. Een vicieuze cirkel is hierdoor doorbroken en ik heb meer grip gekregen op mijn tijdsindeling en rustmomenten.

Esther, bedankt voor je begeleiding, oprechte interesse en reflectie.
Jiska

Een nieuwe ik!

Nadat ik was ingestort op werk met een burn-out wist ik dat hulp nodig was om uit een diep dal te komen. Ik kwam via Meulenberg Training & Coaching in contact met Esther. Na mijn eerste intake had ik een goed en vertrouwd gevoel bij Esther.

Samen zijn we aan de slag gegaan om weer vertrouwen en bewustwording te krijgen van wat nodig was om weer zin te krijgen in het leven. Door verschillende technieken en tools binnen het traject dat ik met Esther heb doorlopen, heb ik mezelf hervonden, met als resultaat: een nieuwe ik. Ik realiseer me nu veel meer wat echt belangrijk is in het leven.

Dicht bij mezelf blijven en vanuit die rust mijn eigen weg bewandelen en de regie houden over mijn eigen leven. Deze coaching heeft mij rust gebracht en de kracht gegeven om over mijn eigen leven te beslissen van wat belangrijk is! Tijdens en tussen de trainingen heb ik weer zin gekregen om leuke dingen te doen en te ondernemen.

In het begin dacht ik, is dit wel iets voor mij? maar na alle sessies en ervaringen kan ik het iedereen aanraden die met problemen rondloopt. Wat Esther betreft: Ze geeft je echt het vertrouwen en weet wat er voor nodig is om je weer op het goede pad te krijgen. Esther bedankt voor de afgelopen maanden, je bent een topvrouw in je vakgebied maar zeker ook op het privé vlak! Groet Edward
Edward

Om gecoacht te worden door Esther zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Over Esther?

Kennismaken met mijn team van experts?