Esther: Leuk om kennis te maken

Ik ben Esther, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Esther

Toen ik in 2014 een drukke leidinggevende was, had ik eigenlijk zelf niet eens goed in de gaten dat ik op een burn-out afstevende. Ik ging maar door, hield alle ballen binnen mijn gezin en op mijn werk in de lucht en leek alles aan te kunnen.

Totdat ik een auto-ongeluk kreeg. Het was eigenlijk een heel klein ongeluk, maar de impact was enorm. Ik kon echt niets meer, werken en zelfs de zorg voor mijn gezin was te veel. Daar heb ik het zowel fysiek als mentaal enorm moeilijk mee gehad. Uiteindelijk ben ik bijna twee jaar bezig geweest om weer volledig te kunnen werken en mijn gezin weer goed draaiende te kunnen houden. Dit is gelukt met veel en goede begeleiding. Achteraf heb ik vaak gedacht en gezegd dat als ik geen auto-ongeluk gehad had, ik waarschijnlijk alsnog met een burn-out thuis had gezeten. Ik was niet goed bezig en ging steeds weer over mijn eigen grenzen.

Tijd voor mezelf

Dankzij mijn ongeluk en het feit dat onze beide kinderen ondertussen een autisme-diagnose hadden gekregen, werd het voor mij heel duidelijk. Zo kon ik niet verder. Met steeds maar doen wat anderen van mij verwachten en maar door gaan, nog meer taken erbij nemen. Het was tijd voor mezelf en voor mijn gezin.

Door intensieve begeleiding en diverse opleidingen te volgen, ben ik op het punt gekomen waar ik nu ben. Ik weet waar ik voor mezelf op mag letten en wat belangrijk voor mij is om te doen. Nu kan ik wel de voor mij juiste acties nemen of juist rust op de goede momenten. Ik werk als coach, waarbij ik mensen help om naar hun grenzen te luisteren, hun gevoel weer helder te krijgen en te leren wat nu echt belangrijk is. Naast dat ik mensen met een burn-out coach, heb ik me ook gespecialiseerd als autismecoach.

Wat is het doel?

“Leren wat echt belangrijk is, dat is waar het wat mij betreft in je leven om gaat. Om lekker in je vel te zitten en veel dingen te doen waar je energie van krijgt.”

Om gecoacht te worden door Esther zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Esther?

Kennismaken met mijn team van experts?