Etienne: Leuk om kennis te maken

Ik ben Etienne, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Etienne

Ik ben Etienne en woon met mij gezin in Poortugaal in Zuid-Holland. 

Na mijn studie richting ondernemerschap heb ik jarenlang in de sales gewerkt. Ooit begonnen in de kledingbranche en daarna 15 jaar in de verzekeringsbranche. Bij de laatste werkgever werd ik ontslagen en moest opzoek naar mijzelf. 

Na jaren van targets behalen, klanten scoren en business doen was het tijd om opnieuw naar mijn talenten op zoek te gaan. 

Zelfinzicht
Was ik toen weer aan een baan in de sales begonnen dan was dit heel waarschijnlijk geëindigd in een depressie of Burn-Out. 

Ik ben toen wel tot de ontdekking gekomen dat ik echt geen salestijger ben maar wel erg goed in luisteren naar mensen, trainen en coachen. 

Maar hoe dan? Ik ben diverse opleidingen gaan doen op het gebied van menselijk brein, stress en vitaliteit. Onder andere heb ik de NLP-Practitioner opleiding gedaan en daarna de opleiding tot vitaal/ leefstijl coach 

Ontwikkeling

Als sportinstructeur en Personal Trainer begeleid ik veel mensen in bewegen, sporten en trainen naar een gezondere versie van zichzelf. Ik word erg blij van als ik mensen stappen zie maken in hun ontwikkeling, de afgelopen 8 jaar heb ik dat onder andere gedaan bij gemeenten, talenten helder krijgen en daarna doorpakken. Ik ben oprecht geïnteresseerd, altijd nieuwsgierig en voel een enorme passie om mensen bij te staan in hun persoonlijke ontwikkelproces.  Ont-wikkelen gaat wat mij betreft niet om meer maar juist om minder. 

Ik werk inmiddels al bijna 6 jaar als coach en trainer en heb inmiddels al veel mensen verder mogen helpen in hun persoonlijke ontwikkelproces. Het is en blijft bijzonder en waardevol werk om te mogen doen. Mensen fascineren mij eindeloos, geen traject is hetzelfde en elk mens is uniek. Hier bij Meulenberg Training & Coaching zet ik mijn ervaring en passie graag voor je in om je bij te staan in je ont-wikkelproces. Laten we snel een keer kennismaken!

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn passie is om mensen te begeleiden (weer) in beweging te komen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Ik heb ervaren dat mensen zich mentaal beter gaan voelen naarmate ze fysiek actiever worden. Ik deel deze ervaring graag met de mensen die ik coach en ik zie de mooie vooruitgang die mijn klanten bewerkstelligen. De tientallen mensen die ik heb gecoacht met burn out, laten me zien dat ik doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!

Om gecoacht te worden door Etienne zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Etienne?

Kennismaken met mijn team van experts?