arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach Haren: stress en burn out coaching

Leuk om kennis te maken

Ik ben Goudje Haadsma, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Goudje

Nadat ik was afgestudeerd als Arbeids- en Organisatie psycholoog vond ik een baan die niet absoluut niet bij me paste. Het gevolg was dat ik mezelf verloor, heel veel stress ervaarde en geen plezier meer had in mijn werk en zelfs in mijn leven. 

Dankzij de hulp van een coach vond ik mezelf weer terug en leerde ik mijn kernwaardes kennen (vrijheid en autonomie), waardoor ik een baan vond die beter bij me paste: ik ging zelf aan de slag als coach, iets wat ik al heel lang wilde.

Belang van bewegen

Daarnaast vond ik mezelf ook terug tijdens hardlopen, ik begon de connectie met mijn lichaam weer te voelen en merkte dat mijn hoofd altijd leeg was na een rondje. 


Nu zet ik mijn kennis en ervaring in als burn-out coach en running therapeut, want dat is wat het beste bij mij past: mensen helpen, inzichten geven en dat lekker in de natuur. 

'Een verandering vindt niet alleen plaats in je hoofd, een verandering moet je ook voelen en vooral DOEN'

Begeleiding burn out groningen

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach ben ik onderscheidend in de zin dat ik mensen door middel van bewegen in de buitenlucht hun eigen kracht weer laat voelen en dat ze van daaruit weer weten wat ze willen en vooral hoe ze het willen. Dit maakt mensen zelfbewust en weerbaar. Elementen die enorm bijdragen aan een duurzaam herstel van overspannenheid en burn-out. 

Om gecoacht te worden door Goudje

zul je moeten wonen in de provincie Groningen.

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Groningen rijdt Goudje graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. 


Goudje is goed in:

    • Burnoutcoaching
    • Stresscoaching
    • Coaching van ondernemers

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
Cookies