Burnout begeleiding Lochem, Ivonne van Dis
arrow_drop_up arrow_drop_down
Burnout coach Gelderland en Overijssel: Ivonne van Dis

Leuk om kennis te maken

Ik ben Ivonne van Dis, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Ivonne

Als baby heb ik hersenvliesontsteking gehad en dankzij die vreselijke ziekte heb ik al van jongst af aan geleerd dat ik mijn energie goed moet verdelen. Tot rond mijn twintigste ondervond ik hier hinder van, ik wilde meedoen in het studentenleven, sporten, uitgaan, af en toe studeren etc.etc. echter moest ik de overbelasting van mijn energieniveau bekopen met een paar dagen hoofdpijn en uitputting. 


Vanaf die tijd ben ik mijn energie beter gaan managen, meer de natuur ingegaan om mijn batterij weer op te laden en gezonder gaan eten. Tegelijkertijd merkte ik dat mijn gedachten een grote rol speelden in hoe ik mij voelde, dacht ik dat ik het wel allemaal kon regelen, dat het perfect moest zijn en dat ik vooral de controle moest houden dan wist ik zeker dat ik me niet lekker voelde. Door het bijhouden van een dagboek kwam ik achter mijn patronen en dit gaf inzicht.


Intuïtieve ontwikkeling

Na mijn studie ben ik vertrokken naar het Franse platteland en heb daar 14 jaar met veel plezier gewoond en heb daar vooral in de begintijd pijnlijk veel geleerd over het loskomen van mijn cultuur, familie en vrienden.

In 2007 ben ik teruggekomen naar Nederland en ben ik de Trainer/coach opleiding en de 4-jarige opleiding Intuïtieve ontwikkeling gaan volgen met als doel meer mensen bewust te maken van hun eigen kracht zodat zij zelf de regie weer in handen hebben over hun leven. 

Ivonne van Dis

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn belangrijkste taak tijdens jouw ontwikkelingstraject is je in beweging te krijgen en je anders en met aandacht naar jezelf te laten kijken. Hierdoor ontstaat inzicht over je voelen, denken en handelen en ontdek je wat de consequenties van je acties zijn. Daarna kun je onderzoeken of dat wel de ontwikkelingen zijn die je in je leven wenst.


Eigenaarschap is een belangrijk streven. Alleen wanneer jij de verantwoordelijkheid in eigen hand neemt, ben je in staat richting en sturing te geven aan je leven.


Niemand kan je precies vertellen welk pad je moet volgen. Dat is iets wat je alleen zelf kunt. Ik zal een stukje met je oplopen en je ondersteunen in de zoektocht naar jouw unieke -persoonlijke en/of professionele- pad. Ik vertel je niet wat je moet doen, dat doe je zelf.

Om gecoacht te worden door Ivonne

zul je moeten wonen in Oost- Nederland.

Gelderland

Ons team werkt in heel Nederland, Ivonne werkt o.a. vanuit Gelderland.

Overijssel

Ons team werkt in heel Nederland, Ivonne werkt o.a. vanuit Overijssel.

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Lochem rijdt Ivonne graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. 


 Ivonne is goed in:


  • Jou de energie leren managen
  • Progressief herstel bij burn-out
  • Intuïtieve ontwikkeling
  • Stresscoaching

Tijdens onze wandelingen heb ik Ivonne leren kennen als een inspirerende en confronterende coach, die op een heldere wijze je spiegelt. Gedurende deze ontmoetingen schroomde ze niet haar eigen ervaringen te delen om zo je te helpen je eigen issues meer zichtbaar te krijgen. Ons traject eindigde zodoende in een ultieme climax.


Dank je wel Ivonne voor te toewijding.

Edward

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Direct contact

  • Heb je nog vragen?
  • Wil je meer informatie?
  • Wil je direct een vrijblijvende afspraak inplannen?


Laat je gegevens achter via het contactformulier (rechts). 


Uiteraard kun je ook even bellen via telefoonnummer: 06 123 29 596 of een algemene e-mail sturen naar info@ruudmeulenberg.nl.


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Cookies