Jennifer: Leuk om kennis te maken

Ik ben Jennifer, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Jennifer

Ik ben Jennifer, 45 jaar, woonachtig in Leiden, getrouwd met Peter, moeder van tweelingzoons Mels en Niven en baasje van labradoodle Beau. Ik hou van bewegen, in de natuur zijn, reizen, muziek, koken, yoga en zoveel mogelijk nieuwe dingen doen. Ik hou van het leven zou je kunnen zeggen. Mijn grote droom is om op een catamaran te wonen en de wereld over te zeilen. En hierbij onderzoek te doen naar de walvishaai. Wie weet ooit…

Ik studeerde communicatie & media omdat ik graag verhalen vertel. Naast mijn werk als coach, werk ik al 25 jaar in het bedrijfsleven in diverse marketing & communicatie functies vooral bij commerciële bedrijven. Ik weet daardoor heel goed hoeveel ballen je soms in de lucht moet houden: werk, gezin, sociaal leven, sport, soms mantelzorg etc. Er wordt veel van een mens gevraagd.

Ik als coach

Naast mijn werk heb ik altijd interesse gehad in gezondheid en spiritualiteit (o.a. opleidingen voor Reiki I en II, Mindfulness trainer en leefstijl- en vitaliteitscoach). Daarnaast volg ik regelmatig retraites en persoonlijk leiderschapsprogramma’s om mijzelf te blijven ontwikkelen als mens en coach. Het coachen van mensen vind ik zo dankbaar, omdat ik weet hoe fijn het kan zijn dat, als je het zelf even niet meer weet, iemand je hand vastpakt en zegt ‘kom we gaan samen op pad’.

Levenslessen

In periodes dat ik het zelf moeilijk had (ik ben bijna overleden na mijn bevalling, overspannen geweest en ik heb borstkanker gehad) heb ik ook met hulp van een coach geleerd steeds beter naar mijzelf te luisteren. En te kijken naar wat ik wil, wat ik kan en waar ik van droom en van daaruit te leven. Dat wil ik anderen ook graag geven.

Meulenberg en ik

De manier van coaching van Meulenberg past bij mij, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe belangrijk het is om verbinding te houden met de natuur en in beweging te komen. Ook al gaat het heel langzaam. In beweging komen zet dingen in gang, stap voor stap. Het pad volgt vanzelf.

Mijn motto:

‘It’s an art to live with pain, mix the light into the gray.’  

Om gecoacht te worden door Jennifer zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Jennifer?

Kennismaken met mijn team van experts?