Jeroen: Leuk om kennis te maken

Ik ben Jeroen, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Jeroen

Leuk je te ontmoeten, ik ben Jeroen, vader van twee tienerdochters en (online) stress- en burn-out coach bij Meulenberg Training & Coaching.

Ik houd erg van het buitenleven en, aangezien ik in Portugal woon, ben ik zo in de prachtige natuur. Golfsurfen, hiken en trailrunnen zijn mijn favoriete activiteiten en ik ben ook gek op creatief schrijven en koken. Maar reizen is mijn grootste passie. Liefst ver en zo avontuurlijk mogelijk.

Voordat ik naar Portugal emigreerde, werkte ik ook al jaren als coach bij een speciale afdeling van Bureau Jeugdzorg Haaglanden. In die tijd coachte ik jong-volwassenen met meervoudige problematiek, die varieerde van dak-en-thuisloosheid, schulden, criminaliteit, scholing, werk, verslaving, noem maar op. Ondanks dat mijn cliënten al deze problemen hadden, was er altijd iets positiefs te vinden. Ik moest het ze alleen helpen vinden. En precies dat positieve was mijn uitgangspunt in de begeleiding.

Mijn eigen burn-out

Maar toen ik zelf een burn-out kreeg, was juist ik degene die hulp nodig had. Een coach van Meulenberg bleek de ideale persoon om mij daarbij te ondersteunen en heeft me geholpen om er weer helemaal bovenop te komen!

Terugkijkend op die tijd voelt de burn-out van toen, nu jaren later, meer als een geschenk dan als een negatieve ervaring. Het heeft mij gevormd tot een veel gelukkigere, gezondere en sterkere versie van mijzelf. Mijn doel is dat ook anderen met burn-out deze positieve ervaring kunnen hebben en er beter uit komen dan ze ooit hadden kunnen denken. Daarom besloot ik om mijn coachingsvaardigheden en mijn eigen ervaring met burn-out te combineren en zelf stress- en burn-out coach te worden.

Mensen die ik coach zeggen over mij dat ze zich snel bij mij op hun gemak voelen, dat ik betrokken ben en dat ik gestructureerd werk, waardoor ze altijd weten waar ze aan toe zijn.

Wat ik voor je wil betekenen:

Mij als coach hebben, betekent dat ik er altijd voor je zal zijn. Dat ik zal luisteren, maar ook confronterend zal zijn als dat nodig is en dat je misschien zult huilen, maar zeker ook zult lachen. Samen als een team zullen wij er voor zorgen dat jij je energie en je leven weer terug krijgt.

Ik hoor graag van je!

Om gecoacht te worden door Jeroen zul je moeten kiezen voor:

Kennismaken met Jeroen?

Kennismaken met mijn team van experts?