Jeroen: Leuk om kennis te maken

Ik ben Jeroen, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Jeroen

Leuk je te ontmoeten, ik ben Jeroen. Samen met mijn vriendin en twee tienerdochters woon ik aan de mooie Portugese kust. Ik houd erg van het buitenleven en golfsurfen, hiken en trailrunnen zijn mijn favoriete activiteiten. Ook ben ik gek op creatief schrijven en koken. Maar reizen is mijn grootste passie!

Voordat ik naar Portugal emigreerde, werkte ik jaren als coach in de hulpverlening. In die tijd coachte ik jongeren met allerlei problematiek, die varieerde van dak-en-thuisloosheid tot criminaliteit, scholing, werk, noem maar op.

Toch was er altijd iets positiefs te vinden. Ik moest het ze alleen helpen vinden. En precies dat positieve was mijn uitgangspunt in de coaching.

Mijn eigen burn-out

Toen ik zelf een burn-out kreeg, was juist ík degene die hulp nodig had. Een coach van Meulenberg bleek de ideale persoon om mij daarbij te ondersteunen en heeft me geholpen om er weer bovenop te komen!

Terugkijkend op die tijd voelt de burn-out nu meer als een geschenk dan als een negatieve ervaring. Het heeft mij gevormd tot een veel gelukkigere, gezondere en sterkere versie van mijzelf. Daarom besloot ik om mijn vaardigheden en mijn eigen ervaring met burn-out te combineren en ook zelf stress- en burn-out coach te worden.

Over de Coaching

Vanuit Portugal kan ik je vooral online coachen. En als echt buitenmens én coach van Meulenberg, neem ik je ook online vaak mee naar buiten! Jij in de natuur bij jou in de buurt en ik bij mij in het bos, gewoon samen via een videocall op onze telefoon. Zo doen we ´buiten-online´ allerlei oefeningen om te werken aan jouw stress of om je energie weer op te bouwen.

Meestal wonen de mensen die ik coach buiten Nederland. Dat kan in België zijn, maar eigenlijk over de hele wereld. Bijvoorbeeld mensen die als expat of student in het buitenland wonen en gecoacht willen worden in hun eigen taal, of die door stress hun baan opgezegd hebben en een tijdje naar het buitenland willen. Online coaching is dan de ideale (en vaak hard nodige) ondersteuning bij hun herstel.

Wat ik voor je wil betekenen:

Mensen zeggen over mij dat ze zich snel bij mij op hun gemak voelen. Dat ik er altijd voor hen ben, goed naar ze luister en ze op een warme manier confronteer als dat nodig is. Ook merk ik dat mensen bij mij kunnen huilen én lachen.

Samen als team zorgen wij ervoor dat jij je energie en je leven weer terug krijgt.

Ik hoor graag van je!

Om gecoacht te worden door Jeroen zul je moeten kiezen voor:

Kennismaken met Jeroen?

Kennismaken met mijn team van experts?