Laura: Leuk om kennis te maken

Ik ben Laura, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Laura

Ik ben Laura, 45 jaar en samen met mijn man, 3 kinderen en jonge hond woon ik in Olst. Een dorp aan de IJssel tussen Deventer en Zwolle, in een mooie omgeving met zowel bos als uiterwaarden en weilanden. En daar geniet ik volop van tijdens een rondje hardlopen of tijdens een wandeling met de hond. Ook tijdens vakanties, bij voorkeur in Frankrijk, ben ik graag actief en houd ik van wandelen in de bergen en gaan de hardloopschoenen altijd mee voor een rondje door de Franse natuur en dorpjes.

In 2020 heb ik besloten mijn roer om te gooien door de post HBO opleiding tot leefstijl- en vitaliteitcoach te gaan volgen. Nadat ik het diploma voor deze opleiding had behaald, heb ik mijn baan als HR adviseur opgezegd en ben ik voor mezelf begonnen.

Het roer gaat om

Mijn doel is om mensen te helpen zich weer fit en vitaal te voelen. Een gezonde leefstijl met voldoende beweging en weten wie je bent , waar je blij van wordt, luisteren naar je lichaam en voldoende ontspannen. Dit zijn allemaal zaken die bijdragen aan jouw vitaliteit. Veel mensen zijn zich hier onvoldoende van bewust en kunnen daardoor vage klachten krijgen of zelfs een burn-out.

Ook ik heb dit meegemaakt en ik ben in 2014 een periode overspannen geweest. Door mijn zorgzaamheid, perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel ging ik over mijn grens en vergat ik soms om ook voor mijzelf te zorgen, met alle gevolgen van dien… Inmiddels weet ik wat voor mij werkt en wat mijn valkuilen zijn. En probeer ik zo goed mogelijk te luisteren naar mijn lijf en emoties.

Waar geloof ik in en waar sta ik voor?

Buitenlucht, bewegen en in het hier en nu zijn, dragen bij aan je welzijn. Door bewegen komen er allerlei stofjes in je lichaam vrij die ervoor zorgen dat je je prettiger voelt. Als Runningtherapeut neem ik je mee de natuur in om te gaan hardlopen. Uiteraard bouwen we dat heel rustig op en kijk ik continue hoe het met jou gaat en wat jij aan kan. Runningtherapie draagt bij aan je mentale en fysieke fitheid. Liever niet hardlopen, maar wandelen? Dat kan uiteraard ook, want ook dan ben je lichamelijk in beweging en buiten in de natuur. Naast het wandelen nemen we de tijd voor ontspannings- en ademhalingsoefeningen en help ik je in het hier en nu te zijn.

Kennismaken? Leuk!

Om gecoacht te worden door Laura zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Laura?

Kennismaken met mijn team van experts?