Lennaert

Leuk om kennis te maken ik ben Lennaert, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Lennaert

Ik geloof dat je pas anders kunt doen wanneer je anders gaat denken. Dat is mijn ervaring in de financiƫle wereld, als sportbegeleider en als coach. Ik vind het erg leuk om mensen te leren anders te kijken en te begeleiden naar sterker worden en persoonlijke groei.

Achtergrond
Ik heb ruime internationale ervaring in de financiĆ«le sector en werkte bij de grootste vermogensbeheerder ter wereld. Daarnaast ben ik ervaren coach van roeiploegen en hardlopers. Tevens geef ik de training stresspreventie bij bedrijven en begeleid ik persoonlijke ontwikkelingstrajecten. 

Anders denken
Mijn grootste kracht ligt in mensen inzicht te geven in hoe ze denken en welk effect dat heeft. Dat is een stapsgewijs proces dat ik heel eerlijk en met veel compassie doe. Als iemand steeds beter gaat inzien hoe hij of zij opereert, volgt het pad naar ontwikkeling en herstel vaak vanzelf.

In beweging

Bewegen
Toen ik 24 was kreeg ik zelf een burn-out, zonder dat ik die had zien aankomen. Ik vond dat ik het allemaal aan moest kunnen en werkte keihard. Vanuit het bedrijf was er veel zorg, maar weinig begrip voor hoe het had kunnen gebeuren. Kortom: het werk veranderde niet, dus moest ikzelf veranderen!

Versneld uit burnout
Sporten heeft mij enorm geholpen om destijds versneld uit de burn-out te komen. Het lukte mezelf te motiveren elke dag naar buiten te gaan en te bewegen. Ik ging graag golfsurfen, roeien of hardlopen. Al doende voelde ik de stress uit mijn lichaam vloeien.

In beweging komen
Daarom heb ik nu zoveel plezier om mensen te begeleiden naar een sterker, rustiger en zelfverzekerder bestaan door middel van beweging. Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Coaching bij stress en burnout

Naast mijn werk ben ik al 10 jaar coach, en daar heb ik geleerd hoe ik mezelf kon veranderen en dit overbrengen aan andere mensen. En coachen is iets wat ik erg graag doe, zowel op sportief gebied als op stress- en burnout gebied. Maar vooral geloof ik in de combinatie van beide. Dit is tevens de reden dat Ruud en ik met elkaar in contact kwamen. 1 visie, 1 missie!

Op een laagdrempelige manier help ik je graag van je burnout of stress af. Ik help je beweging zo in te zetten dat het je echt ondersteunt om eerder en sneller van je klachten af te komen.

Om gecoacht te worden door Lennaert zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Lennaert?

Kennismaken met mijn team van experts?