Burnoutcoach Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht. Lennaerth Huijing
Ruud Meulenberg: burnoutcoach Drenthe en Overijssel

Leuk om kennis te maken

Ik ben Lennaert Huijing, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Lennaert Huijing

Mijn carriere heeft zich sinds de schoolbanken vooral afgespeeld in de financiële wereld. Investment managers, banken, de beleggingswereld etc. hebben voor mij niet veel geheimen meer. Ik ben ook zeker bekend met de ‘rat race’ die zich in het financiele wereldje voordoet... met alle druk en stress die dat met zich meebrengt.


Burnout

Toen ik koud een jaar aan het werk was kreeg ik een burnout, ik was toen 24 jaar ongeveer. Ik had een mooie functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid, maar de stress die dat met zich meebracht brak me op. Vanuit het bedrijf was er destijds wel veel compassie maar weinig begrip voor hoe dat had kunnen gebeuren. Kortom, het werk veranderde niet, dus moest ikzelf veranderen!

In beweging

Bewegen

Sporten heeft mij echt geholpen om destijds versneld uit de burnout te komen. Het lukte mezelf te motiveren elke dag naar buiten te gaan en te bewegen. Zodoende voelde ik de stress uit mijn lichaam vloeien – wat een topgevoel was dat!


Anders denken

Ik geloof dat je pas anders kunt gaan doen wanneer je anders begint te denken. Mijn opleiding en ontwikkeling tot coach hebben om dit punt gedraaid. Ik kreeg zelf ook te horen dat ik het rustiger aan moest doen, toen ik eenmaal burnout was. Tja, dat begreep ik zelf ook wel. Maar hoe dan?

Mijn kracht ligt in mensen inzichten te geven waardoor ze anders gaan denken. Ontwikkeling en herstel volgt dan vaak vanzelf, natuurlijk met mijn begeleiding.

Coaching bij stress en burnout

Burnoutcoach

Naast mijn werk ben ik al 10 jaar coach, en daar heb ik geleerd hoe ik mezelf kon veranderen en dit overbrengen aan andere mensen. En coachen is iets wat ik erg graag doe, zowel op sportief gebied als op stress- en burnout gebied. Maar vooral geloof ik in de combinatie van beide. Dit is tevens de reden dat Ruud en ik met elkaar in contact kwamen. 1 visie, 1 missie!

Op een laagdrempelige manier help ik je graag van je burnout of stress af. Ik help je beweging zo in te zetten dat het je echt ondersteunt om eerder en sneller van je klachten af te komen.

Om gecoacht te worden door Lennaert 

zul je moeten wonen in:

Noord-Holland

Ons team werkt in heel Nederland, Lennaert werkt o.a. vanuit Noord-Holland

Zuid-Holland

Ons team werkt in heel Nederland, Lennaert werkt o.a. vanuit Zuid-Holland

Utrecht

Ons team werkt in heel Nederland, Lennaert werkt o.a. vanuit Utrecht

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Nieuwkoop rijdt Lennaert graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Je kunt hem ook bereiken door middel van online coaching. Lennaert is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stresscoaching
  • Strategisch advies bij burnout en stress
  • Coaching van teams & groepen
  • Bekijk hier zijn werkwijze

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Kennismaken met Jessie (reken af met stress en burnout)