Lidia: Leuk om kennis te maken

Ik ben Lidia, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Lidia

Als oudste in een groot gezin heb ik jarenlang een groot verantwoordelijkheidsgevoel meegezeuld. Ik werkte hard, deed wat goed was, wat nodig was, en wat moest. Tot het niet meer ging. En de burn-out me overviel. Dat vond ik toen vreselijk, maar het was een keerpunt, waarna mijn leven pas echt van mij werd.

Ik heb jarenlang ik in de zakelijke dienstverlening gewerkt, en had net mijn rechtenstudie weer opgepakt, maar dit alles paste niet meer, waarna ik de beslissing nam het coachvak in te gaan. Ik ben vele jaren opgeleid in stress en burn-out, gedragstherapie, lichaamsbewustzijn en dromen & slapen. Nu geniet ik van mijn werk als coach, waarbij ik ook nog eens anderen help om vrijer en relaxter te leven.

Ik heb jarenlang vechtsport beoefend, maar ben tegenwoordig meer van het fietsen en hardlopen. Ik ben HSP/ADHD, kan niet zonder koffie wanneer ik wakker word, en heb een hekel aan eindeloos gezeur en leven in een keurslijf.

Vrijheid

Ik ben geboren en getogen Rotterdamse. Dat betekent dat ik heel direct kan zijn, geen blad voor de mond neem, en eerlijk tegen je ben. Ik vind niets gek, goed of fout, voor mij is alles oké. Ik laat me niet om de tuin leiden, leg mijn vinger soms op de zere plek, maar ben altijd nieuwsgierig naar jou. Wat heb jij nodig om vrij en ontspannen te leven, en de keuzes te maken waar jij blij van wordt? Waar kom jij je bed voor uit? Wat is je verlangen, je droom?

Mijn hoogste kernwaarde is vrijheid, en elke sessie geef ik daar een beetje van door aan jou, zodat jij kunt vormgeven hoe jij een authentiek en relaxt leven kunt leiden.

Wat cliënten zeggen over Lidia

“Wat jij doet werkt echt!”
“Zonder jou had ik het nooit gered!”
“Ik voel me zoveel beter nu!”
“Elke keer kijk ik uit naar de sessies met jou.”

Om gecoacht te worden door Lidia zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Lidia?

Kennismaken met mijn team van experts?