Marian: Leuk om kennis te maken

Ik ben Marian, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Kiespijn

Mijn eigen burn-out had ik kunnen missen als kiespijn. Dit schreef ik onlangs in een blog. Natuurlijk, het was keihard nodig om teruggefloten te worden. Ik zat volledig in de verkeerde richting.

Ik praat over 2011. Ik werkte bij een grote bank. Was goed in mijn werk. Jarenlang al één van de best verkopende accountmanagers. En alle zaken prima op orde. Van binnen voelde ik me leeg. Onzeker. Want ik deed iets wat ik, met veel inzet, goed kon. Maar niet wat ik was. Van nature. Ik stond mijn mannetje. Knokte me overal doorheen. Toen daar een groot persoonlijk verdriet bij kwam, was mijn batterij leeg. Jarenlang had ik vrijwel 100% van mijn energie in mijn werk gestopt. Werk dat ook nog eens niet mijn ding was. Waar ik in was gerold. 

Het leven greep in. Mijn lijf greep in. Blij ben ik met de lessen die ik trok. Maar niet met het proces. Dat vond ik zwaar. Dus trust me, I have been there. 

Lessen
Ik heb onder andere geleerd:

  • dat ik in een veel lager tempo mag leven en presteren
  • hoe belangrijk ontspannen en rusten is
  • dat ik mag zijn wie ik al ben en dat dat goed is
  • hoe fijn het is om met mijn honden te gaan wandelen (zonder op de tijd te letten)
  • dat ik de baas ben over mijn tijd en energie 
  • dat je met goede voeding heel veel kunt bereiken (meer energie maar ook mentale veerkracht)

Het heeft me best een tijd gekost om hiernaar te leven. Achteraf bekeken had ik me best mogen laten coachen om mijn proces te versnellen… 

Liefde van mijn leven

Ik heb door mijn burn-out wél de liefde van mijn leven gevonden. De tweede moet ik zeggen. Met de eerste ben ik sinds 1996 samen. We wonen heerlijk landelijk in Hagestein en genieten samen met onze honden van het buitenleven. Tuinieren, schrijven, familie en vrienden in de watten leggen, wandelen, zwemmen en met onze camper op stap vind ik allemaal heerlijk om te doen.

Die tweede liefde is mensen zoals jij vooruit helpen. Daarom ben ik coach. Mijn burn-out was zwaar. Het proces duurde lang. Ik wil dat bij jou voorkomen. Als we nog op tijd zijn. En anders help ik je met liefde er doorheen. Met een gerichte en bewezen aanpak, herstel je fysiek en mentaal. En krijg je een beter leven na burn-out. 

Ik ben opgeleid als:

  • integraal leefstijl- en vitaliteitscoach
  • professioneel vitaliteitstrainer
  • mindful run instructeur en wandelcoach
  • stresspreventie- en interventiespecialist

Kernwaarden in mijn coaching

Voor mij zijn authenticiteit, natuur, vrijheid, plezier en liefde kernwaarden. Deze zie je terug in mijn leven en mijn werk als coach.
Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten.

Om gecoacht te worden door Marian zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Marian?

Kennismaken met mijn team van experts?