arrow_drop_up arrow_drop_down
coaching bij burn out

Leuk om kennis te maken

Ik ben Marlies ten Duis, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marlies

Even voorstellen

Ik ben Marlies ten Duis (1978), coach-psycholoog bij Meulenberg Training & Coaching. Ik ben geboren en getogen in Friesland en via verschillende omzwervingen door het land uiteindelijk, met mijn grote gezin, weer terug in mijn studentenstad Groningen. Heerlijk! 

Ik kan ontzettend genieten van wat eindeloze (klei)vlakten lijken, van de ruimte, rust en van de nuchterheid zonder op betrokkenheid in te leveren.

Collega’s en mensen die ik eerder in begeleiding had beschrijven mij als iemand die betrokken is, rustig nadenkt over wat passend is op het betreffende moment van samenwerken, analytisch, open en gedreven. 

Achtergrond

Ik ben begonnen als consultant op het gebied van veranderingen in organisaties; de zogenaamde ‘menskant van veranderingen’ en de implementatie daarvan. In 2009 ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig coach en psycholoog en ben ik aangesloten bij diverse netwerkorganisaties. Met een tussenstap als leidinggevende van de kinderrevalidatie in Haren heb ik inmiddels ruime ervaring in het begeleiden van teams en individuen in hun ontwikkeling. Daarnaast ben ik als docent Toegepaste Psychologie aangesloten bij de Hanze Hoogeschool en probeer ik toekomstig (toegepast)psychologen de knepen van het vak bij te brengen. 

Belang van bewegen

Bewegen en energie

Bewegen is voor mij enorm belangrijk. Ik laad op als ik buiten ben. Alleen of samen, in het bos of over de singels van de stad, met de hond, met mijn loopschoenen aan of wandelend. 

Ik ga dus graag met je naar buiten. 

 

Beweging in je lijf brengt beweging in je hoofd, je systeem en je manier van kijken naar dingen. De natuur, frisse buitenlucht en alles dat daar wel of juist niet is, geeft ruimte. Ruimte om terug te gaan naar wat werkelijk belangrijk voor jou is, jouw waarden, jouw verhaal. Ik begeleid je graag in het (her)ontdekken van jouw waarden en het richting geven aan jouw (werkende)leven!

'Een verandering vindt niet alleen plaats in je hoofd, een verandering moet je ook voelen en vooral DOEN'

Begeleiding burn out Groningen

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach ben ik onderscheidend in de zin dat ik mensen door middel van bewegen in de buitenlucht hun eigen kracht weer laat voelen en dat ze van daaruit weer weten wat ze willen en vooral hoe ze het willen. Dit maakt mensen zelfbewust en weerbaar. Elementen die enorm bijdragen aan een duurzaam herstel van overspannenheid en burn-out. 

Om gecoacht te worden door Marlies

zul je moeten wonen in de provincie Groningen.

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Groningen rijdt Marlies graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. 


Marlies is goed in:

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
Cookies