Marloes: Leuk om kennis te maken

Ik ben Marloes, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marloes

Ik woon met mijn man, tweeling dochters en hond Puno in Uden. Hier wandel ik veel in het prachtige natuurgebied De Maashorst of in de Bedafse Bergen. Ben sportief, ga graag op reis en avontuur, maar kan ook intens genieten van een rood wijntje bij de openhaard, alleen of met vrienden.

Mijn verhaal

In 2003 ben ik vertrokken naar Spanje en heb ik vijf fantastische jaren op het eiland Mallorca gewoond en een Grand Café gerund. Tijdens het seizoen was het elke dag hard werken. Maar in de wintermaanden was ik vrij om mooie reizen te maken naar Peru, Nepal, Senegal en Tanzania.

Teruggekomen in Nederland ben ik gaan werken als accountmanager. In die tijd maakte ik samen met mijn vriend nog wat mooie reizen naar o.a. Borneo en Nicaragua, wandelde ik veel met onze 2 honden, sportte ik 3x per week, had ik het gezellig druk met mijn sociaal leven én werd ik zelfs de troste moeder van een lieve tweeling. Het leven lachte me toe, ik was niet te stoppen!

Door alle drukte in mijn leven weet ik niet meer precies waar of wanneer ik een afslag heb gemist.

De afslag gemist…

Maar op een gegeven moment kreeg ik steeds vaker het gevoel dat ik geleefd werd. Ik ging twijfelen aan mezelf, wie was is eigenlijk, waar werd ik blij van?  

Ik begon mijn (levens)energie te verliezen, irriteerde me aan de kleinste dingen, werd prikkelbaar richting alle liefdevolle personen in mijn omgeving en begon steeds minder van mezelf te houden.

Toen als klap op de vuurpijl mijn vader overleed aan de verschrikkelijke ziekte die kanker heet, zakte ik door de bodem van mijn leven.

Hier stond ik dan, net als Alice in Wonderland, verdwaald in mijn eigen leven.

Het duurde even voordat ik mezelf een coach gunde. Ik dacht, net als zoals jij waarschijnlijk, dat ik dit wel even zelf zou kunnen oplossen door een paar boekjes te lezen en wat te surfen op het internet. Maar ik ben zo dankbaar, dat ik uiteindelijk voor een coach heb gekozen.

De reis die ik, samen met mijn coach, heb gemaakt was intens, persoonlijk en kwam met diepe dalen en hoge pieken. Ik heb opnieuw leren voelen en luisteren naar mijn lijf, hart, ziel en emoties. Begrijp beter welke gedachtes ik wel of juist geen aandacht moet geven, leer mijn gedrag herkennen en maak keuzes op basis van mijn eigen overtuiging, wensen en doelen.

Vanaf vandaag sta ik weer aan het roer van mijn eigen leven, bepaal mijn eigen koers, geloof in mijn eigen verhaal en zet mezelf op 1.

Wat anderen over mij zeggen?

Ze heeft me in een veilige omgeving enorm geholpen – Ze heeft naar mij geluisterd, de juiste vragen gesteld – Het voelt het direct heel vertrouwd en veilig bij haar – Ze heeft me enorm geholpen met het ontdekken wie ik zelf ben en hoe ik dan voor mezelf kan kiezen.

Om gecoacht te worden door Marloes zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Marloes?

Kennismaken met mijn team van experts?