Coach Deventer stress en burn out

Leuk om kennis te maken

Ik ben Martijn, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Martijn

Na 20 jaar in de IT te hebben gewerkt, begeleid en coach ik nu meer dan 5 jaar mensen een meer moeiteloos, dus minder stressvol, leven te leiden.


Naast een aantal coachopleidingen (pHBO) en trainingen met coach-vormen, voornamelijk in de natuur, heb ik mijzelf gespecialiseerd in Hartcoherentie (Hartritme Variabiliteit) en Verbindende (Geweldloze) Communicatie. Veel stress komt namelijk voort uit geen of gebrekkige communicatie. In relaties, gezin, werk, kennissen, verenigingen maar in de eerste plaats met jezelf! Wanneer je jezelf beter begrijpt en kan uitdrukken werkt dit meteen stress verlagend. Dit is met behulp van HRV nog meetbaar ook! Vooral mensen die veel in hun “hoofd” zitten behoren daarbij tot mijn doelgroep. Rust in hart en hoofd helpt dat je beter kan voelen. Dichter bij jezelf staan hersteld verbinding met jezelf en omgeving.


In beweging

Naast bovenstaande passies geniet ik van buiten zijn, bewegen en triatlonsport. Vorige jaar zelfs mijn droom vervuld door een hele Ironman te doen in Maastricht. Los van de prestatie ging het mij om het genieten en mezelf leren kennen. Als trainer / coach kijk ik samen met jou naar wat jou tegenhoud een leven te leiden wat bij jou past. Wanneer jij en wat je doet in lijn is met elkaar spreek je over flow. Je ervaart het leven als moeiteloos. Dit geldt natuurlijk ook voor de mensen die ik coach. Eigenaarschap, bewustzijn en autonomie is wat je bij mij leert en verder ontwikkelt.

In mijn coaching wil ik je naast een stuk theorie vooral ook geleefde ervaringen meegeven zodat je direct de voordelen in gedrag kan ervaren en toepassen! Samen lopen we jouw pad. Veiligheid en vertrouwen zijn hierin belangrijk. Pas dan is er voldoende ruimte waarin er plek is voor “alles” wat nodig is te zijn met wat er in je leeft.


null

Om gecoacht te worden door Martijn 

zul je moeten wonen in:

Gelderland

Ons team werkt in heel Nederland, Martijn werkt o.a. vanuit Gelderland

Overijssel

Ons team werkt in heel Nederland, Martijn werkt o.a. vanuit Overijssel

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Deventer rijdt Martijn graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt.


Martijn is goed in: 


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Kennismaken met Martijn?

arrow_drop_up arrow_drop_down