arrow_drop_up arrow_drop_down
Burnout coach Noord-Holland: Natasja Rentenaar

Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Natasja Rentenaar

Over Natasja

Even voorstellen

Ik ben Natasja Rentenaar en woon in Uitgeest in het mooie Noord-Holland. Hier woon ik  samen met mijn vriend Hans. Ik ben moeder van een prachtige dochter en geniet en leer veel van haar kijk op de wereld. Hoe zij haar eigen weg vindt en haar eigen keuzes maakt.


Mijn burnout....

Mijn werkzame leven heb ik grotendeels binnen het bankwezen doorgebracht. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met veranderingen en wat dit betekent voor de mens binnen de organisatie. Op mijn 39ste heb ik een burn-out opgelopen door te veel over mijn eigen grenzen te gaan. Ik kon slecht nee zeggen en hulp vragen vond ik lastig. Het is toch normaal om al die ballen in de lucht te houden

Doordat ik fysiek fit was en prima sliep had ik niet door dat ik over mijn grenzen heen ging. Tot ik op een dag letterlijk uitviel.Keuzes maken

Herstel

In dit hele traject heb ik ervaren wat het oplevert om te accepteren dat je een burn-out hebt. Na deze acceptatie kon ik met behulp van een psycholoog werken aan herstel. In deze tijd heb ik geleerd de kleine dingen in het leven weer te zien en hier energie uit te halen. Veel wandelen, genieten in het hier en nu, tijd nemen voor dingen die echt belangrijk zijn.

Keuzes maken, hulp vragen en nee durven zeggen.

Beweging

In deze tijd was ook sporten voor mij een uitlaatklep. Ik fiets graag zowel op de mountainbike als op de racefiets. De natuur in, lekker buiten zijn en fysieke inspanning leveren gaf mij zelfvertrouwen. Het zorgde dat ik fit bleef en geestelijk meer aan kon.

Uiteindelijk ben ik weer helemaal hersteld en zeg ik nu volmondig dat mijn burn-out één van de betere dingen is die mij in het leven is overkomen. Het heeft mij een leuker mens gemaakt. Mijn dochter geeft dit ook aan en dat vind ik een groot compliment.

Door mijn eigen ervaring kan ik mij goed inleven in de situatie waardoor je je begrepen voelt.  Als trainer en coach kan ik deze ervaringen toepassen.


Kernwaarden in mijn coaching

Natascha is als coach verbonden aan Meulenberg Training & Coaching. Niet voor niks: naast haar brede opleiding is ze ervaringsdeskundige in het succesvol herstellen van een burnout. Bovendien is ze een actief sportster. Een topcoach die je graag weer op gang helpt. Haar werkgebied bestaat uit duinen, hei, bos en zee, zodat ook de omgeving bijdraagt aan jouw herstel!


Mijn kernwaarden? 

  • Oprecht
  • Invoelend
  • Doelgericht
  • Effectief

Om gecoacht te worden door Natasja 

zul je moeten wonen in Noord-Holland

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Uitgeest rijdt Natasja graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Natasja is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stresscoaching
  • Coaching van ondernemers
  • Coaching van teams & groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
Cookies