Petra: Leuk om kennis te maken

Ik ben Petra, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Petra

Hé, mijn naam is Petra en ik woon samen met mijn man en kinderen in een prachtige omgeving in de gemeente Schagen, vlak bij de kust van Noord Holland. Mijn ouders waren hardwerkende ondernemers en eigenaar van een supermarkt in een klein dorp. Als kind hielp ik mee om de zaak draaiende te houden.

Na afronding van middelbare opleidingen heb ik verschillende banen gehad totdat ik “ineens” een vliegticket richting Australië had gekocht en mijn wereldreis begon. Via Australië, New Zeeland ben ik naar Maleisië en Sri Lanka getrokken. De reiziger in mij was geboren en blijft altijd levendig en heeft nog mooie wensen op dat gebied.

De afgelopen 9 jaar heb ik verschillende opleidingen gevolgd tot professioneel coach. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in burn-out coaching en heb ik 5 jaar ervaring in het werken met mensen die vanuit een burn-out weer herstel, ruimte en vertrouwen ervaren. Het werken in de buitenlucht en het gevoel wat het mij geeft wanneer een begeleidingstraject succesvol is afgerond betekent voor mij dat ik  ervaar dat dit vak echt is als iets dat meer dan 100% bij mij past. 

Ook heb ik een aantal uitdagingen in mijn leven waaraan ik werk. Ik ben altijd op zoek naar filters om in mijn leven met valkuilen om te gaan. Wat mij ontzettend helpt is onder andere goede ademhalingsoefeningen en het opschrijven van dingen die mij bezighouden. Ik wandel veel, ik hou van fietsen en het hele jaar door zwem ik in de (soms koude en onstuimige) zee. Het liefst ben ik buiten. Ik ben mijzelf continu aan het ontwikkelen op allerlei gebieden door onder andere het volgen van opleidingen, het maken van mooie reizen (soms ook lekker in mijn uppie) en het luisteren naar mensen die in dit vak bekwaam zijn. 

Aanpak

Wanneer wij elkaar ontmoeten, dan luister ik naar jouw verhaal. Ik stem af op jou en neem je mee in een begeleidingstraject dat wij samen succesvol afronden. We onderzoeken jouw doelen, we ontdekken welke mooie kwaliteiten je hebt en ondertussen leer je hoe je tot rust komt, hoe je kunt ontspannen en genieten van al het moois om je heen. Ook zal ik een spiegel voor je zijn. Daardoor kom je erachter of dat wat je doet helpend voor je herstel is. Jouw denken en voelen gaan samenwerken en dat betekent je niet meer terugvalt. Ik ontmoet je graag en zie er naar uit om kennis te maken. 

Om gecoacht te worden door Petra zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Petra?

Kennismaken met mijn team van experts?