Reinier: Leuk om kennis te maken

Ik ben Reinier, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Reinier

Ik ben jaren werkzaam geweest in het grootste farmaceutische bedrijf van de wereld waar ik een hoop ervaring op heb gedaan in het laboratorium. Naast het werken in het lab heb ik collega’s getraind en begeleid en heb ik de mogelijkheid gehad om onderdeel te zijn van de gezondheidszorg binnen het bedrijf. Hier heb ik wekelijks mensen begeleid in het herstellen na uitvallen van werk d.m.v. technieken die ik in de loop der jaren heb geleerd.

Nu ben ik werkzaam als Burn-out Coach, Massage therapeut en Muziekleraar.

Mijn Burnout

Mijn burn-out begon rond mijn 29e en belandde in een diep zwart gat. Ik had een error in mijn hoofd en kon niet eens meer een eitje bakken. Ik voelde mij leeg en had al maanden hoofdpijn van stress en emoties waar ik niet mee om kon gaan en kon spontaan in huilen uitbarsten. Lichamelijk klachten waren last van mijn darmen, een zware band om mijn hoofd en ontzettend moe en futloos, slapeloze nachten en in het begin 4 dagen in de week een slaapstoornis. Ik was zo boos en teleurgesteld in mijzelf en was continu in angst.

Meditatie en Beweging

Tijdens mijn burn-out kwam ik in contact met verschillende therapeuten en leerde ik hier op een holistische manier weer tot mezelf en in balans te komen. Ik ontdekte hoe belangrijk het was om elke dag een stukje te wandelen om je hoofd leeg te maken. Ik leerde mezelf oosterse gezondheids-technieken aan zoals Mindfulness, Qi gong en Yoga. Na maanden lang elke dag een klein beetje te doen raakte ik weer in contact met mijn lichaam en kwam ik in balans. Ik voelde mij weer sterk en gelukkig.

Na de Burn-out

Nu jaren na de burn-out is het nog wel voorgekomen dat ik overspannen ben geraakt. Het gaat met vallen en opstaan maar niet meer zo diep als een Burn-out. Dit komt omdat ik nu veel bewuster leef en voor mezelf kies en grenzen stel. En uiteindelijk dus echt geniet van het leven. Elke dag is een feest. En als het eens tegenzit, alles komt altijd weer goed.

Bewustzijn

“Door bewust te zijn en in het ‘hier in het nu’ te leven weet ik dat ik gemaakt ben om mensen te begeleiden en coachen en hierin mijn levenslessen te delen. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.”

Om gecoacht te worden door Reinier zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Reinier?

Kennismaken met mijn team van experts?