Tien: Leuk om kennis te maken

Ik ben Tien, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Tien

Geboren in Heerenveen (1974), en in Friesland opgegroeid, ben ik na mijn opleiding fysiotherapie vanuit Groningen verhuisd naar het ‘wilde’ Westen. 

Met mijn man en dochter woon ik in een traditioneel Heilooër punthuisje en geniet ik (actief en passief) van onze gezellige bloementuin.

In 2009 ben ik gaan werken als coach in de natuur en ben ik een kleinschalige fysiotherapiepraktijk gestart in een sportschool in Heiloo. De reden dat ik ben begonnen is dat ik als loyale, opgewekte doorzetter door werkgevers steeds werd gevraagd voor nog zwaardere en uitdagendere functies. Dit ging eigenlijk mijn pet te boven. Ik vond het niet leuk en de keuzes van het management druisten tegen mijn kernwaarden in.

Als loondienster gehoorzaamde ik in eerste instantie en deed de dingen waar ik niet achterstond en ging steeds harder werken tot ik overspannen thuis kwam te zitten. In die tijd heb ik heel veel geleerd (Wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil). Ik ben erg blij met alle ervaringen uit die tijd. Ik ben nog blijer met mijn keuze omdat ik nu eigen regie voel.

Eigen baas over mijn eigen leven en eigen werk. Als buitenmens doe ik nu wat ik goed kan en waar ik achter sta.  

Tien als coach

Als coach, ben ik een oprecht medemens die samen met jou een tijdje oploopt. We gaan wandelen en als je lijf het toelaat hardlopen (sjoggen) en ook juist stilstaan. We gaan de mooie Noord-Hollandse duinen in en je ervaart weer de rust waar je naar verlangt.

Oefeningen, metaforen, modellen en het gebruik van je zintuigen geven je inzichten die je helpen duurzaam te herstellen. Ik voeg mijn kwaliteiten, levenservaring en kennis uit veel verschillende opleidingen, cursussen en trainingen samen.

Mijn actieve en praktische inslag helpt om samen jouw plan van aanpak maken. Zo ‘werken’ we samen op jouw tempo en op de manier die bij jou past aan het behalen van jouw doel. Eerst leer je weer hoe je kan ontspannen en hoe je uit je overleefsysteem en juist in je leefsysteem komt.  Daarna help ik je met het ervaren van eigen regie en kracht en keuzes.   

Luchtig, vertrouwd, en begripvol help ik je om jouw puzzelstukjes op hun plek te leggen wanneer de tijd daar rijp voor is.  

Mijn motto:
Leef in balans en in beweging (fysiek, mentaal en emotioneel) 

Om gecoacht te worden door Tien zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Tien?

Kennismaken met mijn team van experts?