Tien: Leuk om kennis te maken

Ik ben Tien, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Tien

Samen met mijn vriend, dochter, onze hond en kat woon ik in Heiloo. Wij wonen dicht bij het bos, de duinen en het strand. Ik rommel graag in onze bloementuin en ik beweeg veel. Ik ben energiek, vind van alles leuk om te doen. Daarnaast hou ik ook van dagdromen, slapen en samenzijn.

Werkervaring

In 1997 ben ik als fysiotherapeut gestart en heb later functies vervuld als coördinator van een multidisciplinair team en vestigingsleider van een reïntegratiebedrijf. In 2009 ben ik met burn-out coaching in de natuur gestart.

Tien als coach

Als medemens en professional help ik je je eigen pijn-, angst- en stresspatronen te doorbreken met als doel weer te gaan leven in plaats van te overleven. Je (weer) leren voelen, energie, kracht en vrijheid laten ervaren om keuzes te maken die bij je passen. Dit is mijn drijfveer en dat gun ik elk mens.

Ik heb mij steeds verder gespecialiseerd in de oorzaken van angst, stress, depressie en burn-out, evenals de gevolgen en beperkingen die (emotionele, fysieke en mentale) symptomen/pijn in het heden met zich meebrengen. Daardoor kan ik jou het inzicht en de handvatten geven en daarmee de mogelijkheid bieden om in jouw kracht te komen en te blijven.

Kernwaarden in mijn coaching

Eigenwaarde, verantwoordelijkheid nemen en jezelf (durven) zijn in je herstelproces. Ik ben invoelend, beeldend, rechtdoorzee. Mijn kracht is om de juiste prikkel op het juiste moment te geven om jouw puzzelstukjes op hun plaats te krijgen.

Om gecoacht te worden door Tien zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Tien?

Kennismaken met mijn team van experts?