Yolanda: Leuk om kennis te maken

Ik ben Yolanda, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Yolanda

Van nature ben ik iemand die graag in beweging is, zowel fysiek als mentaal. Mijn energie haal ik uit persoonlijke groei van (jong)volwassenen en professionals, het behalen van resultaat en het verder blijven ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden. Mijn motto is: No rhythm no flow. Ik woon in Middelburg, heb een zoon van 12 jaar en een relatie.

Vanuit beweging tot de kern
Ik help jou om vanuit beweging bij de kern te komen en weer regie te krijgen over je leven. Die regie begint bij mijn coachsessies, want jij doorloopt het proces. Ik zie mezelf als facilitator door je te zien, te horen, je gerichte vragen te stellen en je vanuit beweging te laten doen en ervaren. De antwoorden, transformaties en oplossingen komen uit jou. Ik heb vertrouwen dat jij het kan en dat vertrouwen ga jij in jezelf ook vinden.

Topsport
Door mijn basketbalcarrière op topniveau weet ik hoe het is om in je  kracht te staan en het beste uit jezelf te halen. Ook ken ik de andere kant van de medaille. Wanneer je in het dagelijks leven wordt beperkt door fysieke en mentale klachten en de impact die dit heeft op je leven (en je omgeving). 

De laatste jaren is mijn aandacht vooral uitgegaan naar sport en bewegen. En dan met name in sport en bewegingen in combinatie met coaching op het gebied van stress en burn-out.

Eigen ervaring

Jaren geleden kreeg ik zelf een burn-out. Om te herstellen was ik enorm zoekende naar de juiste hulp. Ik ervaarde alleen (vaak) niet de begeleiding, aandacht en betrokkenheid vanuit de verschillende zorgverleners die ik juist zo nodig had. Om die reden en vanuit het resultaat vanuit mijn eigen stagnatie ben ik mezelf gaan omscholen tot master coach.

Inzicht
Door de theoretische kant te bestuderen, mijn eigen ervaring, mijn werkverleden in de communicatie/marketing en mijn topsport achtergrond kan ik nu zelf mensen begeleiden op een manier zoals ik het zelf graag had gewild. Ik heb helder inzicht gekregen in hoe we vaak als mens vastzitten in onze eigen denk- en gedragspatronen, belemmerende overtuigingen, oordelen en negatieve gevoelens en hoe die ons dagelijks in de weg kunnen zitten. Daarnaast (her)ken ik welke levensfasen zich aan kunnen dienen en hoe ik daar effectief op kan aansluiten.

Contact
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. En wie weet loop ik straks een aantal maanden met je mee op jouw pad en ondersteun ik je in dit mooie proces… Ik ontmoet je graag.

‘Een verandering vindt niet alleen plaats in je hoofd, een verandering moet je ook voelen en vooral DOEN’

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach ben ik onderscheidend in de zin dat ik mensen door middel van bewegen in de buitenlucht hun eigen kracht weer laat voelen en dat ze van daaruit weer weten wat ze willen en vooral hoe ze het willen. Dit maakt mensen zelfbewust en weerbaar. Elementen die enorm bijdragen aan een duurzaam herstel van overspannenheid en burn-out. 

Om gecoacht te worden door Yolanda zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Yolanda?

Kennismaken met mijn team van experts?