Helemaal offline: Terug naar de basis!

Weet je echt helemaal niet meer hoe je moet ontspannen? Wil je het roer omgooien maar weet je niet in welke richting je moet? Sta je voor lastige keuzes maar weet je niet wat je nou nog moet doen? Ga dan met mij mee naar de Ardennen.

Je gaat volledig terug naar de basis van jouw leven: Veel beweging, zoveel mogelijk biologisch eten en een zalige rust.

Onder mijn begeleiding wordt je geholpen stress de rug toe te keren. Dit gebeurt door zowel persoonlijke coaching als in groepsverband.

Zorgen en afleiding zijn hier niet, jouw telefoon is alleen beschikbaar voor noodgevallen vanuit je privé situatie, geen werk, geen stress, geen afleiding, even helemaal niks.


Dit gaan we doen:

Dag 1: Waar sta je?

De eerste dag wordt je rond 12 uur verwacht op onze prachtige locatie in de Ardennen (Provincie Luik). Tijdens een zalige lunch kun je alvast wennen aan het prachtige uitzicht en de stilte en rust die er heerst.

Als je 'geland' bent gaan we de natuur in. Deze eerste dag staat in het teken van ontspanning. In de natuur leer je de balans tussen stress en succes te herkennen. Waar sta je nu? Waar heb je behoefte aan? Maar misschien nog veel belangrijker: Horen dat een ander ook tegen deze dingen aan loopt is enorm verhelderend en geruststellend.

's Avonds bereiden we met z'n allen een gezonde maaltijd en na wat oefeningen zul je, rozig van de buitenlucht en gevoed door het gezonde eten, zalig slapen.

Dag 2: Hoe kan dat nou?

Vroeg uit de veren: om 08.30 zit je samen met je deelnemers aan het ontbijt met Belgische broodjes.

Dag 2 is een pittige dag: Je bekijkt je verantwoordelijkheden en inventariseer je de reden van jouw stress. Het zal je goed doen de ervaringen van je groepsleden te horen.

Vragen als:

- Waarom heb ik zoveel stress?

- Waarom trek ik me zoveel aan van anderen?

- Wat moet ik doen als ik me niet geaccepteerd voel?

- Ben ik nou zoveel anders dan anderen?

worden beantwoord

's Avonds is er tijd en ruimte voor individuele coaching om specifiek in te gaan op jouw situatie, of tijd voor meditatie, gezelligheid en extra ontspanning

Dag 3: Toepassen in jouw leven

Dag 3 gaat je helpen het geleerde toe te passen in de praktijk. Met actieve oefeningen ga je aan de gang om het geleerde in de praktijk toe te gaan passen. Deze oefeningen zijn zo gemaakt dat je ze thuis nog goed weet te herinneren

Tijdens deze dag zal er een aangename verrassing op je wachten. Natuurlijk actief en natuurlijk gezond!

's Avonds zal er weer tijd zijn om jouw individuele situatie te bespreken en zijn er oefeningen waarmee je extra kunt ontspannen.

Dag 4: Afscheid?

Afscheid nemen bestaat niet, we gaan contact houden. We spreken op dag 4 af hoe we elkaar in de toekomst kunnen blijven helpen.

Na een gezellig ontbijt keren we allen weer huiswaarts met een gezond lijf, met een gezonde geest en een hoop frisse energie.

Het gevoel dat je hebt als je naar huis gaat:

 • Gezonde geest in een gezond lichaam
 • Je zintuigen zijn ontspannen en je geniet van kleine dingen
 • Je bruist van (mentale) energie
 • Goed gebruik van ademhaling
 • Trots op aangeboren talenten
 • Je voelt je krachtig om grenzen aan te geven
 • Je voelt je veerkrachtiger
 • Onder de indruk van een prachtige, indrukwekkende natuur
 • Je voelt je gereset en je kunt alles beter aan


Na afloop kun je gebruiken maken van (optioneel) begeleiding zodat je de richting die je gekozen hebt echt kunt waarmaken.

Meer weten of meteen aanmelden?

Je neemt contact met mij op door te bellen met 06 34 84 88 94 of door onderstaand formulier invullen. Hierna neem ik binnen 24 uur contact met je op.Mogelijkheden:

We bieden de mogelijkheid om Noorwegen en het Zwarte woud aan te doen als reset-locatie, naast de Ardennen. Elke plek onderscheidt zich door prachtige, ruige natuur dat je inspireert en aanzet tot beweging.

Tijdens dit programma

Je begeeft je met een kleine groep in de natuur, met een uitvalsbasis die je rust biedt. Geen zweverige toestanden, maar praktisch, leerzaam en soms confronterend. Alles is gericht om jou te helpen ontstressen

Na dit programma

Na dit programma kun je mijn hulp krijgen deze unieke ervaring om te zetten in de praktijksituatie. Je gaat er dan nog beter in slagen jouw nieuwe richting om te zetten in een nieuwe levensstijl

Kernwoorden

 • Buiten (land)
 • Actief
 • Leven veranderend
 • Terug naar de basis
 • In de natuur

Deze investering in jezelf

Deze geheel verzorgde reis, incl: overnachtingen, (gezond) ontbijt, lunch en diner, hapjes en drankjes (beperkt alcohol), de meest fantastische locaties in de natuur, voedingadvies, beweegadvies en individuele coaching, vraagt een investering in jezelf van €547,- (Een eigen kamer kost €75,- extra)

* Het vervoer is niet inbegrepen. Er zijn wel mogelijkheden voor vervoer. Vraag naar de mogelijkheden

** Het advies is stevige schoenen mee te nemen die tegen een stootje kunnen. Tevens wordt makkelijk zittende kleding aanbevolen

Data

* Groepsgrootte bedraagt minimaal 4, maximaal 8 personen

Groep 1

Maandag 12-9 t/m Donderdag 15-9 VOL

Groep 2

Maandag 17-10 t/m donderdag 20-10 VOL

Groep 3 (2017)

Vindt plaats in Zweden

Groep 4

Maandag 3-4 t/m donderdag 6-4

Het unieke van deze reis

Coaching Ardennen: stress en burnoutcoaching

Met praten alleen ga je het niet redden. Door in beweging te komen reken je definitief af met stress en burnout

Tip:

Dit programma is ook geschikt voor teams in bedrijven die last hebben van onderlinge spanningen of reorganisaties


Aantal dagen tot vertrek:

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Wil je het anders?

Ben je getriggerd? WIl je definitief stappen gaan zetten en de touwtjes in jouw leven in handen nemen? Neem dan contact met mij op. Ik informeer je over het complete programma en de gang van zaken. Je bent overigens niks verplicht, informeren is vrijblijvend (graag onder vermelding van 'Ardennen reis')

Neem direct contact op!