Burnoutcoach Maastricht: Ronald Bonten. Actief uit je burnout
arrow_drop_up arrow_drop_down
Ronald Bonten: Burnoutcoach Limburg/ Brabant

Leuk om kennis te maken

Ik ben Ronald Bonten, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Ronald

Ik ben Ronald Bonten, getrouwd en trotse vader van twee jongens. Ik ben geboren en getogen in Zuid Limburg waar ik met plezier woon.

Ik heb 25 jaar in de vastgoedwereld gewerkt, in functies als projectontwikkelaar, manager en leidinggevende. Een behoorlijk dynamische en stressvolle omgeving waar het voornamelijk om rendement en winst draaide en de mens minder centraal stond.

Steeds vaker merkte ik dat ik niet dicht bij mezelf stond en heb uiteindelijk gekozen om dit wereldje te verlaten. 

Stress

In mijn omgeving zag ik steeds vaker de worsteling van mensen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven en daardoor vaak te maken kregen met stress- en burnoutklachten.

Missie

Na het volgen van diverse opleidingen ben ik enkele jaren actief als coach, trainer en running instructor. Mijn missie is om mensen te helpen om hun balans in werk, leven en bewegen (terug) te vinden. Handelen vanuit authenciteit en dicht bij jezelf staan zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Ronald Bonten

Passie

Wandelen, hardlopen en sporten buiten, in de natuur zorgt ervoor dat ik mijn energie kan opladen. Hierdoor ontstaat er rust en ontspanning. De natuur en bewegen is voor mij het middel om stress en burnout aan te pakken. Tijdens mijn coaching maak ik ook gebruik van hartcoherentie en ademhalingstechnieken waarbij ik mensen leer hoe ze hierdoor beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

Om gecoacht te worden door Ronald 

zul je moeten wonen in:

Brabant

Ons team werkt in heel Nederland, Ronald werkt o.a. vanuit Brabant

Limburg

Ons team werkt in heel Nederland, Ronald werkt o.a. vanuit Limburg

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Maastricht rijdt Ronald graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Ronald is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stresscoaching
  • Strategisch advies bij burnout en stress
  • Coaching van teams & groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Direct contact

  • Heb je nog vragen?
  • Wil je meer informatie?
  • Wil je direct een vrijblijvende afspraak inplannen?


Laat je gegevens achter via het contactformulier (rechts). 


Uiteraard kun je ook even bellen via telefoonnummer: 06 123 29 596 of een algemene e-mail sturen naar info@ruudmeulenberg.nl.


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Cookies