Page content

Coach Enschede: Effectieve stress en burn out coaching

Coach Enschede: Effectieve stress en burn out coaching

Ben je op zoek naar een coach in Enschede die je begeleidt bij stress en burnout en woon je in Overijssel? Meulenberg Training & Coaching is gespecialiseerd in training en coaching bij burnout.

 • Bewegen
 • Eten
 • Rust
 • Gedrag

Meer info? Berg-Methode

 

 

Coach in Oldenzaal?

We bieden deze vormen van coaching aan:

Hulp bij burn out

Coaching bij stress

Coaching voor zelfstandig ondernemers

 

 

Burn-out coach Enschede

Hoe ontstaat burnout?

Een burn-out krijg je door een lange periode (fors) in je reserves te tasten waarbij je niet let op het herstel. Het ontstaat door een langdurig verstoorde relatie tussen belasting en belastbaarheid. Je overbelast je lichaam dus te lang en te hard.

 

Hoe raak je opgebrand?

Je lichaam kan op meerdere manieren overbelast worden:

 • Fysiek: Door overmatig sporten/ overtraind¬†zijn
 • Mentaal: Door bijvoorbeeld een drukke baan waarbij je veel moet denken
 • Psychisch: Door stress van targets of relatieproblemen
 • Immunologisch: Door het hebben van een (chronische) ziekte

 

Burnout begeleiding enschede

 

Maatregelen bij een burn- out

Er zit niks anders op dan de handrem aan te trekken en te stoppen met de dingen die veel energie vreten. Het proces hierheen wordt als zeer lastig ervaren. Feit is wel dat hoe eerder de serieuze signalen opgemerkt worden, en er maatregelen genomen worden, het herstel uiteindelijk vlotter verloopt en de diepgang minder groot wordt.

Hoe ziek je wordt is afhankelijk van de tijd dat je hebt lopen doorzetten in maanden of zelfs jaren en de inspanning die je hebt moeten leveren.

Burnout begeleiding in Enschede

We begeleiden mensen met burnout in 3 fasen, dat wil zeggen dat we je eerst helpen om tot rust te komen zodat je ook echt kunt gaan herstellen. Vervolgens helpen we je oude, uitputtende overtuigingen om te zetten in energiegevende overtuigingen. Uiteindelijk helpen we je dit ook toe te gaan passen in je dagelijks leven, zodat je oprecht kunt zeggen dat ‘je een beter leven hebt gekregen na je burnout’.

Klantervaringen

‘In het begin van mijn burnout zat ik thuis en wist ik niet meer wat ik moest doen. Ik kon alleen nog maar op de bank zitten of in mijn bed liggen. Ik werd thuis opgehaald en voorzichtig weer aan het bewegen gezet. Stapje voor stapje merkte ik dat het beter met me ging, hoewel ik dat in het begin best spannend vond. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd op een andere werkplek. Ook deze doeltreffende begeleiding heeft me echt goed gedaan”

Berend

Ontmoet ons team met coaches

Onze coaches zijn actief in diverse regio’s door het hele land. Maak kennis met onze coaches en ontdek direct welke coach bij jou past wanneer je in Enschede¬†woont.

Ons team

Direct contact met een coach in Enschede?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

 

 

Zoek je een coach in Enschede? We werken namelijk ook buiten Enschede! Bijvoorbeeld in: Glanerbrug, Rutbeek, Boekelo, De Zoeke, Overdinkel, Usselo, Buurse, Den Braam, Beckum, Stepelo, Oele

  Comment Section

  0 reacties op “Coach Enschede: Effectieve stress en burn out coaching

  Plaats een reactie


  *