Overbelasting, stress of een
dreigende burn-out?

Maak kennis met de executive coaching van Meulenberg Training & Coaching

10.000+

mensen die we coachen en gecoacht hebben in Nederland

50+

coaches gespecialiseerd
in onze methodiek

36000+

trouwe volgers die ons volgen via social media en onze nieuwsbrief

De inspiratie kwijt en is het plezier er af? 

Als directeur van een bedrijf of manager binnen een organisatie draag je dagelijks een enorme verantwoording. Zeker in een tijd als nu, waarin de economische groei onder druk staat en er meer dan ooit flexibiliteit verwacht wordt van werkgevers en werknemers, liggen de besluiten die je moet nemen onder een vergrootglas.

Als leidinggevende ben je bovendien gewend om een voorbeeldfunctie te vervullen, strategische keuzes te maken en een visie uit te dragen. Toch kan er een moment aanbreken dat je tegen beperkingen aanloopt die een grote impact hebben op jouw functioneren. Je hebt je grenzen overschreden, waardoor je de inspirator in jezelf kwijt bent geraakt en je persoonlijke groei stil staat. 

Ruud meulenberg

Even kort: met wie heb je te maken?

Aangenaam: Meulenberg Training & Coaching: Specialist in het omgaan met stress en burn-out. De coaches van Meulenberg Training & Coaching hebben een gedegen opleiding, zijn gecertificeerd op specialistische vlakken, hebben brede ervaring met executive training en kunnen uitstekend luisteren.

De executive coaches uit het team van Meulenberg Training & Coaching zijn erop getraind leidinggevenden te begeleiden die kampen met overbelasting, stress of een (dreigende) burn-out.

Zij spreken de taal van de ondernemers en managers maar verliezen de mens erachter niet uit het oog. Zij zijn scherp, maar oordelen nooit, geven feedback en zorgen voor zelfkennis en zelfreflectie

Maak kennis met de BERG Methode

De executive coaches van Meulenberg Training en Coaching werken conform de BERG methode. Hierin zijn bewegen, eten, rust en gedrag de belangrijkste pijlers. We creëren een veilig omgeving waarin je voor 100% jezelf kunt zijn. In onze ogen extreem belangrijk voor het slagen van een traject!

BERG Methode

Wil je zo snel mogelijk aan de slag? We doen niet aan wachtlijsten!

Waarom is executive coaching belangrijk

Waarom is executive coaching belangrijk?

Als executive is het cruciaal om vitaal en competent te blijven om je bedrijf, organisatie of afdeling maximaal te kunnen leiden. En zolang je weet waarvoor je het doet, blijf je ook plezier in je werk houden. Wanneer je merkt dat er onvrede binnensluipt en deze zich gaat manifesteren in allerlei (vage) klachten, dan is dat hét moment om een executive coach in te schakelen. 

Coaching in een rustige omgeving

De coaching vindt plaats in de frisse buitenlucht en daarmee ook in een rustige omgeving. Het buitenzijn is 1 van de fundamentele aspecten van onze filosofie. Frisse lucht en een natuurlijke, rustgevende omgeving hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Zo’n omgeving helpt mee aan het tot rust komen in je hoofd, terwijl je tegelijkertijd in beweging komt.

rustige omgeving

Wat levert executive coaching je op?

Kennismaken?