Online coaching bij Burn-Out of Stress

Persoonlijke hulp waar je ook bent (ter wereld)

Coaches

Goed opgeleid, actief over de hele wereld

Op afstand bereikbaar

Waar je ook bent, altijd
hulp binnen handbereik.

1000+

Mensen die we momenteel
coachen.

Herken je dit?

coach-burnout-stress-meer-genieten

Zou je meer willen genieten?

Genieten van de kleine dingen zit er niet in. Je bent alleen maar bezig met ‘hoe je van dit nare gevoel’ afkomt. Wat zou je graag even zorgeloos zijn.

slapen-stress

Kun je niet doorslapen en lig je vaak wakker?

Een nacht goed doorslapen lijkt eeuwen geleden. Je ligt maar wakker, piekert, bent boos en de volgende dag ook nog doodmoe en dat wil je pertinent anders.

zwaar-gevoel-stress-burnout

Loop je rond met een zwaar gevoel?

Lachen en spelen? Hoe voelt dat ook alweer? Je dagen zijn gevuld met mist en een zwaar gevoel. Wat zou je dit graag anders zien!

Natuurlijk coachen we graag buiten in het bos, maar dat is niet altijd mogelijk!

klik hier om naar onze pagina voor burn-out coaching buiten te gaan.

Het resultaat van de online burn-out coaching

  • Jezelf 100% leren kennen en hiervoor staan.
  • Je fit en krachtig voelen en zin hebben in je leven.
  • Je voelt je assertief en krachtig.
  • Grenzen aanvoelen en aan durven geven.
  • Praktische oefeningen waar je de rest van je leven iets aan hebt.
  • Van jezelf leren houden en daardoor ook van de mensen om je heen.
  • Je verleden achter je laten en met een blij hoofd de toekomst in!

Vraag een adviesgesprek aan

coaching-burnout-review

‘Door buiten te zijn en door fysieke inspanning te combineren met gesprekken online ben ik een enorm stuk verder geraakt op mijn zoektocht naar balans in het leven. Met dank aan Ruud!’

Hans, 55+, hevige stress

Veel gestelde vragen

Niet waar: mits je maar gedoseerd en verstandig beweegt, helpt beweging enorm bij het herstel van burn-out. Om de beweging geschikt te houden, doe je er verstandig aan eerst alleen samen met je coach te bewegen.

Niet waar: Een burn-out blijft natuurlijk altijd een herinnering, maar dat betekent niet dat je er ook last van hoeft te houden. Je coach helpt je om deze herinnering als ankerpunt in te gaan stellen zodat je een leven krijgt dat veel meer echte inhoud heeft als voor je burn-out.

Niet waar: de lengte van een burn-out varieert inderdaad, maar je coach zal je helpen om op het juiste herstel-spoor te komen om effectief te gaan herstellen. Helaas zien we regelmatig mensen die met niet gespecialiseerde hulp jarenlang lopen te kwakkelen. Dit is dus zeker niet nodig!

Zeer zeker niet waar: Enkel de allerbeste doorzetters krijgen een burn-out! We zien dagelijks enorme doorzetters die altijd voor hun omgeving fantastisch zijn geweest.

Niet waar. Sterker nog: de bewezen aanpak van buiten, beweging en coaching is beproefd. Het binnen zitten en praten zonder te bewegen doet afbreuk aan het herstel. Trouwens: Veel van onze coaches hebben een psychologische achtergrond. Het beste van alle werelden.

Wij stellen samen met jou een plan van aanpak op. Bedenk dit: Ziekteverzuim kost minimaal €250,- per dag. De kosten van dit traject zijn een fractie van de kosten van een burnout (gemiddeld €75.000,-) Denk aan gevolgen als: Verlies van kennis en kunde door het ziekteverzuim en overbelasting op collega’s omdat het werk gedaan moet worden. We maken een concreet plan van aanpak waardoor een werkgever weet waar hij/zij aan toe is. Voor de werkgever geldt heel simpel: hoe sneller jij herstelt van je burnout hoe beter dit is!

Uiteraard helpen we je hierbij.

In onze ervaring is de meest efficiënte manier van herstellen van burn-out buiten, in de natuur. Als dat een mogelijkheid is willen we graag op die manier helpen. Tegelijk ontdekken we steeds meer dat voor veel mensen dat niet altijd haalbaar is. Daarom hebben we ons toegelegd op een product online die een zeer waardevolle ondersteuning kan bieden aan je herstel en volledig online te volgen is. Met de juiste stappen uit deze coaching is het mogelijk om – ook online – geholpen te worden met je burn-out.