Maak kennis met het team van Meulenberg Training 
& Coaching BV

Onze missie? Jou een beter leven geven na je burn-out!

Hoe we dat doen?

Wanneer je Stress- of burnout klachten hebt, dan ben je hier op de juiste plek. In de afgelopen vijf jaar hebben wij duizenden mensen in Nederland en online geholpen bij het oplossen en voorkomen van burnout- en stressklachten. Stress en burn-out zijn helaas actueler dan ooit.

Hoe werken wij? 

Praktisch. Met beide benen op de grond. Stap-voor-stap naar herstel. Eenvoudige, praktische stappen waar je direct wat mee kunt. Eenvoudig, maar wel diepgaand en empathisch.

Wat jouw toekomst is? 

Wees gerust: je kunt herstellen van een burn-out! Maar dan moet er wel wat gebeuren. Dus: Blijf je bij de pakken neerzitten, of ga je je huidige situatie gebruiken om een beter leven op te bouwen na de burnout? Wij geloven er in dat je met de juiste aanpak, je heel veel kunt gaan hebben aan je burn-out. Zet jij die stap?

“Vooruitgang gebeurt niet door te zitten en te luisteren maar door te ervaren en te doen”

In het kort: waar staat wij voor?

Maak kennis met de coaches van Meulenberg Training & Coaching
Werkzaam in Nederland èn online

Hiermee kunnen wij je helpen

Je leeft maar 1 keer!

Je leeft maar 1 keer en daar moet je van genieten. Echter kan stress dit genieten erg in de weg zitten. Na 8 keer trainen met Ruud heb ik geleerd met stress om te gaan en het niet langer een storende factor in mijn leven te laten zijn. Ruud laat je op een praktijk gerichte, moderne en actieve wijze inzien hoe je stress de baas kan zijn. Ik raad zijn trainingen aan iedereen aan. Zeker aan jongeren met stress klachten, omdat ik heb gemerkt dat het op een sportieve manier aanpakken van je stress klachten niet alleen een stuk leuker is maar ook nog meer effect heeft. Een aanpak als die van Ruud vind je nergens anders!
H.Y (19jr)