Maak kennis met het team van Meulenberg Training 
& Coaching BV

Onze missie? Jou een beter leven geven na je burn-out!

Hoe we dat doen?

Wanneer je Stress- of burn-out klachten hebt, dan ben je hier op de juiste plek. In de afgelopen vijf jaar hebben wij duizenden mensen in Nederland en online geholpen bij het oplossen en voorkomen van burn-out- en stressklachten. Stress en burn-out zijn helaas actueler dan ooit.

Hoe werken wij? 

Praktisch. Met beide benen op de grond. Stap-voor-stap naar herstel. Eenvoudige, praktische stappen waar je direct wat mee kunt. Eenvoudig, maar wel diepgaand en empathisch.

Wat jouw toekomst is? 

Wees gerust: je kunt herstellen van een burn-out! Maar dan moet er wel wat gebeuren. Om te herstellen moet je in actie komen. Er moet iets gaan gebeuren en daar gaan we je volledig bij helpen. Met de juiste aanpak, ga je simpelweg volledig herstellen van burn-out. We hebben het al duizenden keren gedaan.

Ben jij de volgende?

“Vooruitgang gebeurt niet door te zitten en te luisteren maar door te ervaren en te doen”

In het kort: wat krijg je?

naar-buiten-icon

Naar buiten

We gaan samen naar buiten. De natuur draagt bij aan het herstellen van een burn-out. Dit is een pijler van onze werkwijze.

bewegen-icon

Beweging

We zetten de dingen letterlijk in beweging door buiten aan de slag te gaan. Uiteraard passen we dit aan op jouw omstandigheden.

basis-op-orde-icon

Basis op orde

We helpen je om je leven in basis weer stevig neer te zetten. Je krijgt hulp bij voeding, slaap, ademhaling en energiehuishouding.

gedrag-icon

Gedrag

We kijken naar je gedrag: waardoor is de burn out ontstaan? Wat moet je eraan doen? En hoe krijg en houd je de regie over je eigen leven?

Maak kennis met de coaches van Meulenberg Training & Coaching
Werkzaam in Nederland èn online

De beste coach voor jou!

Dit zijn onze coaches. Stuk voor stuk topcoaches, opgeleid door Meulenberg met de BERG-methode. Natuurlijk heeft elke coach ook eigen, specifieke sterktes. En wij weten wie waar goed in is! Als jij contact opneemt met ons, gaan we jou matchen met een coach aan de hand van jouw situatie en jouw woonplaats. Zo is de ene coach de perfecte match voor personen die last hebben van een burn-out door werkdruk, terwijl de andere coach heel veel ervaring heeft met werken aan een beter zelfbeeld.
Neem contact met ons op en wij zoeken de ideale match!

Hiermee kunnen wij je helpen

Wij werken ook voor:

De ervaring van Hannah: Je leeft maar 1 keer!

Je leeft maar 1 keer en daar moet je van genieten. Echter kan stress dit genieten erg in de weg zitten. Na 8 keer trainen met met mijn coach heb ik geleerd met stress om te gaan en het niet langer een storende factor in mijn leven te laten zijn. Een coach van MTC laat je op een praktijk gerichte, moderne en actieve wijze inzien hoe je stress de baas kan zijn. Ik raad zijn trainingen aan iedereen aan. Zeker aan jongeren met stress klachten, omdat ik heb gemerkt dat het op een sportieve manier aanpakken van je stress klachten niet alleen een stuk leuker is maar ook nog meer effect heeft. Een aanpak als die van MTC vind je nergens anders!
H.Y (19jr)